Netflix’i TV’de mi izlemek istiyorsunuz?

/ 7 Kasım 2018 / 8.703 / yorumsuz
Netflix’i TV’de mi izlemek istiyorsunuz?

 

Televizyonda Netflix Nasıl İzlenir?

 

Satışa sunulan en ucuz TV’ler bile genellikle bazı akıllı servisleri içerir, ancak gezinmek için ağrılı bir şekilde yavaş olabilirler. Ucuz bir TV veya akıllı bir hizmeti olmayan eski bir televizyon kullanıyorsanız, Netflix gibi akış servisleri için destek eklemeniz kolaydır.

İnternet televizyonlarında Netflix’i izleyin

 

Televizyonunuzun herhangi bir akıllı servise erişip erişmediğini kontrol edin. Bunları hiç kullanmamış olabilirsiniz, ancak kurulum sırasında bunu kablosuz bir ağa bağlamanız istendiyse, neredeyse kesinlikle yapar. Netflix genellikle bu seçime dahil edilir.

Netflix mevcutsa, bunu televizyonunuza yüklemek, uygulamayı indirip başlatmak için basit bir durumdur. Elbette bir Netflix hesabına ihtiyacınız olacak.

 

Eski TV’lerde Netflix’i izleyin

 

TV’nizin bir internet bağlantısını desteklememesi durumunda endişelenmeyin, çünkü eklediğiniz bir cihazı takabilirsiniz.

TV’nizin arkasında hangi portların bulunduğunu kontrol edin. İdeal olarak bir HDMI portu ve bir USB portu arıyorsunuz. HDMI bağlantı noktanız yoksa, HDMI dönüştürücüsüne bir Scart satın alabilirsiniz. USB bağlantı noktanız yoksa, şebeke gücü ve bir USB adaptörü kullanabilirsiniz, böylece TV’nizin sadece bir duvar prizinin veya uzatma kablosunun kapsamı içinde olması gerekir .

Yalnızca bir adet HDMI bağlantı noktanız varsa ve zaten kullanımdaysa, TV’nize fazladan HDMI bağlantı noktaları eklemenizi sağlayan bir HDMI anahtarını düşünün. Tüm HDMI anahtarları eşit şekilde oluşturulmaz, bu yüzden bulabileceğiniz en ucuz fiyata en iyi ürünü seçmeyi tercih eder.

 

Önerdiğimiz gibi bir akış çubuğu veya medya oynatıcısına ihtiyacınız var. Şu anda en ucuz seçeneğiniz 29,99 ABD doları olan Roku Express‘tir , ancak bir noktada bu yıl Netflix, 25 dolar civarına mal olan NowTV Streaming Stick’e eklenecektir. Diğer seçenekler arasında bir Amazon Prime abonesi olmanız durumunda ideal olan  50 dolar civarında Fire TV Stick ve $ 59.99 / $ 67.70 Roku Streaming Stick + yer alıyor .

Netflix’i bir Roku cihazında izlemek için Netflix’i bir kanal olarak ekleyin, uygulamayı başlatın, giriş yapın ve izlemeye başlayın. Kullanıcı arayüzü Roku’ya dayandığından, Netflix desteği eklendiğinde NowTV ile benzer bir kurulum olacağından şüpheleniyoruz. Bir Yangın TV Çubuğunda, ana ekrandan Netflix’i aramalı, ardından uygulamayı indirmeli, oturum açmalı ve izlemeye başlamalısınız.

Bir Apple kullanıcısıysanız, Apple TV’yi (190 dolar’a) deneyebilirsiniz ve bir Chromecast’iniz varsa (35 dolar), Netflix’i telefonunuzdan veya tabletinizden yayınlamak için bunu kullanabilirsiniz. İkincisi ayrıca Google Asistan ile bağlantı kurar, böylece oynatmayı sesli olarak kontrol edebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz