iPhone Zil Sesi Nasıl İndirilir?

/ 2 Aralık 2018 / 1.118 / yorumsuz
iPhone Zil Sesi Nasıl İndirilir?

iPhone Zil Sesi Nasıl İndirilir?

 

Özellikle Android işletim sisteminin sunduğu özgürlüğü sunamaması açısından eleştirilen iOS, ne yazık ki zil sesi konusunda bu durumu kanıtlıyor. Android ile karşılaştırıldığında farklı bir zil sesi indirmek, iPhone modellerinde epey zorlu olabilmekte. Ancak burada temel olarak kullanılabilen birkaç yol bulunuyor. iPhone zil sesi nasıl indirilir diye soru soruyorsanız işte size cevabı.

 

iTools ile iPhone Zil Sesi Ayarlama

 

 

İndireceğiniz iTools programı, beğendiğiniz bir zil sesini iPhone cihazınızda kullanmanıza imkan tanıyor. Programı indirip açtığınızda sırasıyla device > ring maker > from pc yolunu takip etmeniz halinde zil sesi yaratabilirsiniz. Doğrudan iPhone cihazınıza yükleyeceğiniz sesi hemen kullanmaya başlamanız mümkün.

Zil sesi oluştururken süreyi 38 saniye olarak ayarlamayı unutmayın. iOS işletim sistemi, zil sesinde 38 saniyeye kadar izin veriyor. Örneğin kullanmak istediğiniz ses 5 dakika ise bu uzunluğun sadece 38 saniyesini alabilirsiniz. Bunu iTools programı vasıtasıyla ayarlamanız mümkün. Seçeneklerden uzunluğu belirleyebilir ve sesin 38 saniye uzunluğunda olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Bilgisayarınıza Kaydedebilirsiniz

 

 

Oluşturduğunuz zil seslerini bilgisayarınızda kaydetmeniz mümkün. Bu sayede gerektiği noktada yedek alabilir, yanlışlıkla zil sesini silme gibi bir durum ile karşılaşmanızı önleyebilirsiniz. M4R olarak kaydedeceğiniz zil sesini akıllı telefonunuza aktardıktan sonra dahi bilgisayarınızda depolamayı sürdürebilirsiniz. Bunların haricinde cihazınızı bilgisayara bağladıktan sonra program üzerinden music > ringtones bölümüne gelerek aktarım gerçekleştirmeniz mümkün.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Teknoloji sektörünü uzun yıllardır takip edip makaleler yazmaktayım. İşini hakkıyla yapan bir siteye katkı verebildiğim için çok mutluyum.

Yorum yaz