Facebook Hikayelerine etkinlik planları geldi!

/ 2 Mart 2019 / 1.063 / yorumsuz
Facebook Hikayelerine etkinlik planları geldi!

Facebook hikayelerine yeni özellikler geldi. Facebook insanların henüz gerçekleşmemiş olan etkinlikler hakkında düşüncelerini arkadaşlarıyla paylaşması adına bazı yenilikleri sunuyor. İşte konu hakkında detaylar..

Kullanıcıların çevrimiçi ve çevrimdışı platformda kendilerini yakından ilgilendiren önemli etkinliklerde bir araya gelmek ve fikir alışverişi yapıp düşüncelerini dile getirmek istedikleri Facebook’da yeni özelliklerle beraber kullanıcılar hikayeler üzerinden bu düşüncelerini paylaşarak yakın çevresiyle plan yapabilecekler. Peki bu olay nasıl gerçekleşecek?

Facebook Hikayeler için etkinlik paylaşma

Yeni gelen güncellemeyle beraber kullanıcılar hikaye bölümün bazı özelliklere kavuşuyor. Bu özellikler ise şu şekilde;

  • Hikayede Paylaş özelliği: Bu özellikle beraber ziyaret edilen bir etkinlik sayfasını hikayenizde paylaşarak katılmak isteyenlerle iletişim kurabilirsiniz.
  • Tıklanan çıkartmalar özelliği: Bu özellikle eklemiş olduğunuz çıkartmalara tıklayanlar etkinlik detaylarını görebilecek ve hikayenize direk ilgileniyorum veya gidiyorum şeklinde cevap verebilecekler.
  • Etkinliğe katılacak olan arkadaşlarınızın listesi: Etkinliğe geleceğini belirten tüm arkadaşlarınızın listesine ulaşabilir ve grup sohbetleri edebilirsiniz.

Hikayelere gelen bu özellikler Facebook’ta hikayeleri daha çekici kılarken daha fazla kullanışlı hale getiriyor. Ayrıca dünya kadınlar günü içinde kamera özelliği kullanılarak yeni çıkartma ve çerçeveler geliyor.

Peki özellik nasıl kullanılacak?

  • İlk olarak ilgi duymuş olduğunuz bir etkinliğin sayfasına gidin.
  • Daha sonra etkinlik günü ve saatinin alt kısmında yer alan “Paylaş” butonuna bir kere tıklayın.
  • Hikayende paylaş sekmesine tıklayın.
  • Hikayenize bakın  Etkinliğe katılacak olan arkadaşlarınız ilgileniyorum seçeneğine tıklama imkanına sahip olacak

Hepsi bu kadar basit.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz