Android Opera VPN Kullanımı 2019

/ 25 Nisan 2019 / 1.461 / yorumsuz
Android Opera VPN Kullanımı 2019

Geçtiğimiz dönemlerde Opera Android platformu için ücretsiz bir şekilde VPN uygulamasını başlattı. Windows sistemlerde kullanılan bu VPN hizmeti artık mobil platforma gelmiş bulunuyor.

Opera çok uzun bir zamandır kullanıcılarına VPN hizmeti sunuyordu. Ancak mobil platformda bu hizmet olmadığı için kullanıcılar bu yönde bazı talepler gönderiyor. Kimi zamanda eleştiriyordu. Opera kullanıcılarının istekleri doğrultusunda daima hareket eden bir firma olarak biliniyor. Bu kararlılığını bir kez daha göstererek, VPN hizmetini mobil platformda taşıdı. VPN hizmeti tarayıcıya entegreli bir şekilde çalışıyor.

Android Opera VPN

Ücretsiz olarak gelen ve bütün kullanıcılar için VPN hizmet mobil platformda tarayıcıya entegreli bir şekilde internet kullanımlarınızı daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Bunlara ek olarak Android opera ücretsiz vpn ile ülke genelinde yada bölgesel erişimin kapalı olduğu sitelere giriş yapmanıza olanak sağlıyor.

Güvenli bir şekilde kullanmanız için daima güncel sürümü kullanmanız ve tarayıcıyı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Son olarak ise ücretsiz gelen bu uygulamayı kullanmanız için firmaya bazı verileri kullanması için izin vermeniz gerekiyor. Yani firma sizin girdiğiniz sitelerden haberdar olacak ancak gizli tutacaktır.

Opera VPN nasıl kullanılır?

Opera VPN kullanmak için ilk olarak Opera tarayıcısını telefonunuza indirin. Daha sonra opera simgesine dokunun ve yan kısımda açılan pencerede ayarlar sekmesine dokunun. Bu kısımda VPN butonunu aktif hale getirin. Hepsi bu kadar.

Peki siz kullanıyor musunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz