Ücretsiz Cloudflare VPN programı 2019

/ 17 Mayıs 2019 / 1.177 / yorumsuz
Ücretsiz Cloudflare VPN programı 2019

Cloudflare VPN ücretsiz olarak kullanıcılarına hizmet vermeye başlıyor. Daha önceden 1.1.1.1 DNS adresi üzerinden faaliyet veren şirketin VPN uygulamasını kullanıcılara sunması şaşırtmaya yetti. İlerleyen dönemlerde ise ücretli seçeneklerin geleceği biliniyor.

Cloudflare DNS uygulaması Ocak ayında karşımıza çıkarken, DNS adresi olarak ise 1.1.1.1 görülmüştü. Son gelen bilgilere göre ücretsiz bir VPN hizmeti sunulduğu biliniyor. Şirketin DNS adresi oldukça hızlı ve güvenilir olması kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Böylelikle yoğun ilgi gören VPN programının şimdilik ücretsiz olması sevindirirken, zamanla ücretli paketlerin çıkacak olması tahmin ediliyor.

Cloudflare VPN özellikleri nedir?

Yeni VPN özelliği tam bir güvenlik sunacak. Hiçbir şekilde veri kaydı tutulmayacak ve ücretsiz VPN’lere kıyasla daha hızlı bir şekilde Warp adındaki çalışma sayesinde veri ağı trafiği işlemlerinde yönlendirme yapılarak hız çok hızlı bir şekilde tutulacak. Konum bakımından ise gizlilik sağlanılarak kullanıcı sorunlarının önüne geçilecek.

Bildiğimiz kadarıyla şirketin 1.1.1.1 üzerinden kullanıcılara ücretsiz olarak bir hizmet sunacağı ancak daha sonraki zamanlarda ücretli abonelik paketleri sunacağı tahmin ediliyor. Sizlere bir uyarıda daha bulunalım. Her internet sitesinde yazan uygulamaları kullanmayın, çünkü güvenlik konusunda sizleri ele verebilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz