E-Devlet Şifresi Nasıl Sıfırlanır/Değiştirilir

/ 13 Şubat 2018 / 2.440 / yorumsuz
E-Devlet Şifresi Nasıl Sıfırlanır/Değiştirilir

E-Devlet Şifresini Unuttum Nasıl Değiştirebilirim

Şifremi unuttum çözümü nedir? Türkiye Cumhuriyeti, e-devlet ve internet üzerinden şifreyi nasıl sıfırlayabilirim? Bir e-devlet hesabını nasıl açabilirim, bir hesabı açmanın maliyeti nedir ve nereden bir e-devlet hesabı alabilirim gibi sorulara aşağıdaki yazımızda çözüm bulabilirsiniz.

E-devlet, SSİ sigorta primi soruşturma, döküm belgesi alımı, imei kaydı, yabancı cihaz kaydı, dava soruşturması, genel ceza soruşturması, trafik cezası veya vergi cezası soruşturma, adli kayıt kayıt soruşturma, sosyal yardım hizmetleri, sosyal yardım soruşturma, uyap soruşturma, mutabakat ceza soruşturması, kehliyet belgesi, ceza soruşturma,  anayasal bireysel başvuru sorgusu, burs başvuru soruşturma, cep telefonu numarası eşleştirme, kayıtlı hatların sorgusu, engellilik sigorta poliçesi soruşturma, araç plakası ceza soruşturma, vergi levha sorgusu, ikamet kaydı, ikamet kaydı ve resmi işlemler ile çeşitli bakanlıkların soruşturmaları yapılabilir.

E-devlet şifresini unuttuysam ne yapayım?

E-Devlet şifrenizi unuttuysanız panik yapmayın şifre sıfırlama adımlarını kimlik kartınızla yapabilirsiniz. Bu adımları atamıyorsanız, bunu şehir veya ilçedeki PTT şubelerinden yapabilirsiniz.

E-devlet şifresini nasıl sıfırlayabilirim?


E-devlet Şifresi Nasıl Alınır?

Yukarıdaki adımlar cep telefonu veya bilgisayar aracılığıyla yapılabilir. Fakat öneri, bir Windows bilgisayarından e-devlet şifre sıfırlama adımlarını yapmaktır. E-devlet hesabı açılması için PTT’ye 3 TL ödeyebilirsiniz. Böylece PTT sizin adınıza hesap açabilecektir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz