Dikkat! Twitter Hesabınız Askıya Alınabilir!

/ 16 Mart 2018 / 1.347 / yorumsuz
Dikkat! Twitter Hesabınız Askıya Alınabilir!

Twitter Spam Nedeni İle Hesapları Askıya Almaya Başladı

Uzun süredir spam hesaplarla boğuşan Twitter konu hakkında radikal adımlar atmaya devam ediyor. Spam hesaplar hakkında açıklamalarda bulunan Twitter beklenen adımları atmaya başlarken belirlenen spam hesapların askıya alınmaya başladığını duyurdu. Yayımlanan güncelleme ile beraber askıya alınan hesaplar ne yazık ki çoklu hesapları da etkileyecek gibi görünüyor.

Spam Botlar Kaldırıldı

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması yaşanan sorunlarla mücadele etmek üzere ilk adımı spam botları kaldırarak atmış oldu. Spam botların kaldırılması ile beraber çoklu hesaplarda askıya alınma riski ile karşı karşıya kalmış oldu. Tekil kullanıcıların yanı sıra şirketlerin de çoklu hesap kullanmayı tercih etmeleri ile beraber yaşanabilecek sorunlar oldukça ciddi boyutlara ulaşacak gibi görünüyor. Gerek daha fazla insana ulaşmak gerekse de gizli hesap olarak kullanma ihtiyacı duymaları nedeni ile çoklu hesapları açan kişiler şimdi hesaplarının kapanma riski ile karşı karşıyalar.

Çoklu Tweet Atılmasının Engellenmesi De Gündemde

Uygulamanın amacı dışında kullanımını engellemek adına Twitter yönetimi çok daha sert önlemler almaya devam edecek gibi görünüyor. Uygulamanın bir sonraki adımı 3. Taraf platformları üzerinden çoklu tweet atılmasının ve retweet yapılmasının önüne geçilmesi olarak açıklanıyor. Sahte hesapların kapatılması, spam hesaplarının artık kullanıma kapatılması gibi farklı pek çok önlemi hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi amaçlayan Twitter bu sayede kullanıcılarına kaliteli bir paylaşım platformu sunmayı amaçlıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz