Bip Grup Bildirimleri Gelmeme Sorunu

/ 1 Ekim 2018 / 3.657 / yorumsuz
Bip Grup Bildirimleri Gelmeme Sorunu

Bip Grup Bildirimleri Gelmeme Sorunu

Anlık iletişim uygulaması olarak tasarlanan ve yerli bir marka haline gelen Bip, şimdilerde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumda. Turkcell tarafından hayata geçirilen ve beraberinde operatör kullanıcılarına kolaylıklar sunulan uygulamada pek çok yenilikçi özelliğe rastlamak mümkün. Uygulamanın kullanım oranı arttıkça elbette gelen şikayetler de kimi zaman artabiliyor. Bip grup bildirimleri gelmeme sorunu bunlar arasında yer alıyor.

Bip Grup Bildirimleri Nasıl Açılır?

Eğer daha önce Bip grup bildirimleri ekranınızda göründüyse ancak son zamanlarda telefonunuza yansımıyor ise sorunun kaynağı akıllı telefonunuzda olabilir. Özellikle cihazların bildirim ayarlarında yapılan değişiklikler, uygulama bildirimlerinin alınmasını doğrudan etkiliyor. Bunun için cihazın ayarlar sekmesi altındaki bildirimlere giderek Bip bildirimlerinin aktif olması sağlamalısınız.

Uygulama içerisindeki bildirim ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor. Ayarlar sayfasındaki bildirimler ve grup bildirimleri sekmesini ziyaret ederek buradaki seçenekleri aktif konuma getirebilirsiniz. Eğer hepsini aktif hale getirmek istemiyorsanız en azından grup bildirimlerini almanızı sağlayacak seçeneği açık konuma getirdiğinizden emin olmalısınız. Bu ayar kapalı konumda ise grup bildirimlerini alamazsınız.

Telefonunuzda Problem Olmadığından Emin Olmalısınız

Bip grup bildirimlerini alamıyor olmanızın nedeni teknik bir problemden kaynaklı da olabilir. Eğer hali hazırda grup bildirimlerinin yanında herhangi bir bildirim almıyor ve söz konusu tüm noktaları göz önünde bulundurduğunuz halde sorunu çözemiyorsanız teknik destek alma yoluna gidebilirsiniz. Ayrıca Bip Android veya iOS uygulamasını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz