Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı Nasıl Seçilir

/ 29 Ekim 2017 / 5.960 / yorumsuz
Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı Nasıl Seçilir

Akıllı Telefon Seçme Sihirbazı Android’den Geliyor 

Google tarafından sunulan akıllı telefon seçme servisi Android severlerin kendileri için en uygun telefonu belirlemelerine olanak sağlıyor. Android telefon almak isteyen ancak bir türlü hangi cihazı satın alacaklarına karar veremeyen kişiler için özenle geliştirilen Google akılı telefon seçme sihirbazı kişilerin günlük ihtiyaçlarına yönelik olarak değerlendirmede bulunarak kendileri için en doğru cihazı belirlemelerine olanak sağlıyor.

Artan Telefon Sayısı Kafa Karışıklığı Yaratıyor

Akıllı telefon üreten firmalar tarafından farklı segmentler için farklı pek çok telefon modeli üretiliyor. Üretilen her telefonun farklı bir özelliği bulunduğu için özellikle de teknik deyimleri çok fazla bilmeyen kişilerin seçim yaparken zorlanmaları kaçınılmaz bir hal alıyor. İşte Google akıllı telefon seçme sihirbazı tam bu noktada devreye giriyor.

Son derece kolay bir şekilde kullanılabilen telefon seçme sihirbazı şu anda satışta olan tüm akıllı telefonları ve özelliklerini veri tabanında bulunduruyor. Uygulamadan yararlanmak isteyen kişilerin https: //www.android.com/phones/whichphone/ adresini ziyaret etmeleri yeterli oluyor. İnternet sitesini ziyaret etikten sonra açılan pencerede gelen soruları yanıtlamanız gerekiyor. Sorulara verdiğiniz yanıtlara göre ise cep telefonu tercihiniz ve ihtiyaçlarınız belirleniyor.

Ardından listede yer alan Android cihazlar arasında bulunan cihazlardan size en uygun olanları belirleniyor ve sıralanıyor. Bu sayede de tamamen kendi ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize yanıt veren en doğru Android cihazı belirleyerek satın almanız son derece kolay bir hale getiriliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz