iPhone 6 Plus Dokunmatik Sorunu

/ 29 Ekim 2017 / 3.823 / yorumsuz
iPhone 6 Plus Dokunmatik Sorunu

iPhone 6 Plus Dokunmatik Sorunu

Apple 2014’te çıkardığı telefonlarda yüz kızartıcı bazı sorunlar vardı. Bu sorunlara ile alakalı ilk başlarda çok fazla tepki vermese de, çoğalan sesler yüzünden artık yaptığı hataları kabul etmek durumunda kaldı.

Hatalı telefonlar arasında iPhone 6 Plus’ta var. iPhone 6 Plus kullanıcılarının öne çıkan temel sorunları arasında Dokunmatik Düzgün çalışmıyor(Dokunmatik hastalığı) ve Ekran titriyor sorunları var. Apple bu telefonlar ile alakalı sorunların onarımı için yarı fiyatına servis ücreti sağladıysa da artık tamamiyle sorunun kendine ait olduğunu kabul etmek zorunda kaldı.

Bu hata genellikle ekran yüzeyinin altında gerçekleşiyor ve esnek çerçeve esnedikçe bu sorunlar daha belirgin hale geliyor.

Önemli Bilgilendirme ;

Eğer bir iPhone 6 Plus cep telefonu sahibi iseniz ve dokunmatik sorunu veya ekran titreme sorunu yaşıyorsanız Apple firması bu sorunları ücretsiz olarak gidereceğini ve daha önce bu sorun ile alakalı tam ücret ödeyenlerin paralarını iade etmeyi vaat ettiği belirtiliyor.

Siz telefonunuzda Böyle bir Sorun yaşıyor musunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz