Google Maps(Haritalar) Güncelleme Play Store İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.359 / yorumsuz
Google Maps(Haritalar) Güncelleme Play Store İndir
Google Haritalar Kasımda Yeni Bir Güncelleme Aldı
Google Maps(Haritalar) farklı değişikliklerle sürekli kendini güncellediğini ve bu güncelleştirme içerisinde eklenen özellikler yer alıyor.
Son güncelleme ile birlikte bazı ufak değişiklikleri size haber edeceğiz.
Tatilciler için Bir Güncelleme
Google tatilciler için Android ve iOS telefonlarda zamanı yoğun olan kullanıcılara, bulunduğu bölgelerdeki restoran, bar veya mağazaları haber veriyor. Çok fazla yer bilmiyorsanız ve aramaya çok vaktiniz yoksa kendinizi Google Maps’e bırakın.
Basit bir uygulama güncellemesi gibi gözükse de aslında kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık verebilen bir uygulama. Daha önceki güncelleştirmelerde gelmemiş olası ilginç gibi görünüyor.
Fakat Google Maps bu güncelleme ile sadece bu özelliği getirmedi. Duraklayacağınız yerleri size sunma özelliği de var. Küçük bir kahve dükkanı, yada kalmak için bir yere yaklaştığınızda size haber verebilecek.
Son olarak mağazalar içinde, hediyelik eşya yerleri, hayvanat bahçeleri gibi ihtiyacınız olabilecek bir çok bölgeyi size önerir
Google Maps uygulaması telefonunuzda halen yüklü değilse aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Telefonunuzda yüklü ise güncellemek için acele edin 🙂

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz