İnstagram Hesap Gizleme 2019

/ 30 Ağustos 2018 / 20.126 / yorumsuz
İnstagram Hesap Gizleme 2019

İnstagram Hesap Gizleme 2019

Facebook çatısı altına girdikten sonra yayımlanan güncellemeler ile çok daha cazip hale getirilen ve kullanıcı sayısı rekor seviyeye ulaşan İnstagram sıradan bir resim paylaşma platformu olmasının çok ötesine geçmeyi başardı.  Akıllı cep telefonuna sahip olan kişilerin yaşamlarının her anını paylaşmasını ve çektikleri fotoğraflar ile ölümsüz hale getirmelerini sağlayan İnstagram kişilerin açmış oldukları profiller üzerinden hesaplarını kullanmalarını sağlıyor. Resim ve video paylaşmanızı sağlayan İnstagram yapılan paylaşımların herkes tarafından görüntülenmesine izin veriyor. Peki, instagram hesap gizleme işlemi nasıl yapılır?

İnstagram Hesap Gizleme 2019

Yapmış olduğunuz paylaşımlar otomatik olarak herkesin görmesine açıktır. Ancak siz hesap ayarları üzerinden değişiklik yaparak paylaşımlarınızı sadece takipçilerinizin görmesine izin verebilirsiniz. Bunun için İnstagram hesap gizleme işlemini yapmanız yeterli olacaktır.

Android İnstagram Hesap Gizleme İşlemi

  • İnstagram hesabınıza giriş yapın.
  • Profil sayfanız açıldıktan sonra ekranın üst köşesinde yer alan sağdaki üst üste 3 nokta butonuna tıklayın.
  • Açılan yeni pencereden seçenekler sayfasını tercih edin aşağıya doğru ilerleyerek Gizli Hesap seçeneğini aktif hale getirin.
  • Bu tuşa bastığınız anda sizden onay isteyecektir, tamam tuşuna basarak onay vermeniz durumunda hesabınızı gizliye almış olursunuz.

İOS İnstagram Hesap Gizleme İşlemi

  • İOS işletim sistemini kullanan cihazlarda hesabı gizliye almak için yine İnstagram uygulamasını tıklayarak uygulamayı açın.
  • Ardından sağ üst bölümde yer alan çark simgesini tıklayın ve seçenekler bölümünde yer alan gizli hesap sekmesini aktif hale getirin.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz