İptv’de Bazı Kanallar Donuyor Sorunu 2019

/ 27 Haziran 2019 / 3.493 / yorumsuz
İptv’de Bazı Kanallar Donuyor Sorunu 2019

Bu yazımızda iptv izlerken bazı kanallarda oluşan donma sorunu hakkında bilgi vereceğiz. Yayın esnasında oluşan sorun nedeniyle kullanıcılar bu konudan büyük bir şekilde rahatsızlık duyuyor. Bu yazımızda bu sorunun çözümü için sizlere ufak bilgiler vereceğiz. iptv izlerken yayın akışının durması son dönemlerde birçok kişi tarafından duyulmaktadır. Hatta yayında oluşan sorun iptv için en büyük sorun olarak görülmektedir.

Peki bu durumun çözümü var mıdır? Bu şekilde ortaya çıkan kanallar, genel olarak yurt dışı çıkışlıdır. Çoğu da iptv lisansına sahip olmadığı için kanun dışı bir şekilde yayını gerçekleşmedir. Bu durum da yurtdışı çıkışlı olan yayınlarda gene olarak oluşan bir sorundur. Eğer internet servisiniz yavaş ya da kısıtlı ise bu durum sonucu da iptv tarafından izlediğiniz yayınlara kısıtlama gelebilir. Yani internet sorunu sonucu olarak yayınlarınızda donmalar oluşur.

Bu durumun başka bir açıklaması ise, mevcut kullanımını sağladığınız internet bağlantısından kaynaklanmaktadır. Kullanmış olduğunuz internet, bağlantı sorunu olarak iptv yayın akışınızı engeller. Kısacası iptv kanallarının donması genellikle yayınların kısıtlanması, internet bağlantı sorunlarından kaynaklı ve sunuculara geç cevap verilmesi sonucu sorunlar ortaya çıkar. İnternet üzerinden izlemiş olduğunuz dizi, film, spor kanalları ve belgesellerde de yayın donma sorunu yaşanabilir. Bu sorunları siz de yaşıyorsanız bir çözüm ybolu yoktur. Ancak kanallarınızın donması bu sorunlarla alakalı olduğunu bilmenizde yarar var.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz