Android Messages Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.397 / yorumsuz
Android Messages Uygulaması İndir

Messenger Artık “Android Messages” Olacak 

Son dönemde üst üste güncelleme atakları yaparak kendisini büyük bir hızla geliştirmeye devam eden Android ve Google bugün itibari ile büyük bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Google tarafından yapılan duyuru ile beraber Google tarafından kullanıma sunulan Messenger SMS uygulaması için isim değişikliğine gidileceği duyuruldu.

Google Yeni Mesajlaşma Standartları Sunacak 

Google Messenger sistemi üzerinde çok sayıda yeniliğe imza atacak. Bu yeniliklerden ilki ve kullanıcıların ilk olarak fark edecekleri en önemlilerinden biri de artık Messenger ismi yerine Android Messages isminin kullanılması olacak. Bu değişikliğin en önemli nedeni artık Messenger uygulamasının Android işletim sisteminin parçası haline getirilmesi.

Pek Çok Marka Android Messages Kullanacak

Bilindiği üzere bazı akıllı telefon markaları kendi mesajlaşma uygulamalarını kullanmak yerine Messenger üzerinden müşterilerine hizmet vermeyi tercih ediyor. Aralarında LG, Motorola, Sony, HTC, ZTE, Micromax, Nokia, Archos, BQ, Cherry Mobile, Condor, Fly, General Mobile, Lanix, LeEco, Lava, Kyocera, MyPhone, QMobile, Symphony ve Wiko, Pixel ve Android One markalarının bulunduğu cihazlarda artık Android Messages uygulaması standart mesajlaşma uygulaması olarak sunulacak.

Listede yer alan Apple ve Samsung markalarına ait cihazlara gönderilen RCS mesajları ise standart mesaj olarak görüntülenecek. Ancak sunduğu cazip koşullar ve imkanlar sayesinde Android Messages kısa sürede beklenen ilgiyi görürse diğer markaların da mecbur kalarak bu platforma geçiş yapmalarına kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz