Günlük Tutma uygulaması Lovegg İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.494 / yorumsuz
Günlük Tutma uygulaması Lovegg İndir

Lovegg İle Artık Android De Aşk Günlüğünüzü Tutabileceksiniz

Daha ziyade aşk günlüğü adı ile anılan Lovegg artık Android işletim sistemini kullanan cihazlara da indirilebilecek. Günlük hayatın içinde kafamızı meşgul eden binlerce sorunun arasında aslında büyük önem taşıyan ilk tanışma, ilk randevu, ilk öpücük gibi aşkınıza ait son derece özel detayları zamanla unutmaktan şikâyetçi olan kişiler için özenle tasarlanan uygulama sizin için büyük önem taşıyan aşkının unutulmaz anlarını kayıt altına alıyor. Bu sayede uzun yıllara yayılan ilişki yürüten çiftler önemli günlerin tarihlerini hiç unutmuyor.

Artık Önemli Günleri Unuttuğunuz İçin Eleştirilmeyeceksiniz

Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de kayıt açtığınız özel günleri size hatırlatması. Yani Lovegg aşk günlüğü ile tanışma yıl dönümü, nişan yıldönümü ya da evlilik yıldönümü gibi özel günlerin kayıt edilmesi durumunda uygulama size yaklaşan bu özel günleri hatırlatıyor. Bu sayede hayatınızda olan kişiye bu özel günlerde hoş sürprizler yapmanıza olanak sağlanıyor. Eşiyle ya da sevgilisiyle kaç gündür çıktığını sürekli takip etmek isteyen kişiler için de özel bir takip alanı bulunuyor.

Aşkını Her Zaman Taze Tutmak İsteyenlere

Lovegg sunduğu pek çok özellik sayesinde çiftlerin birbirlerine daha da bağlanmalarını sağlıyor. Yine uygulamada bulunan özellik sayesinde isteyen kişiler bu özel günlerini sosyal paylaşım ağı üzerinden arkadaş grupları ile de paylaşıyor. Teknolojinin aşka olumlu etkilerinden biri olarak gösterilen uygulama Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz