Oppo R11 Cep Telefonu Fiyatı ve Görüntüsü

/ 29 Ekim 2017 / 1.615 / yorumsuz
Oppo R11 Cep Telefonu Fiyatı ve Görüntüsü

Oppo R11 Cep telefonu Özellikleri

Oppo R11 nasıl görünecek?

Oppo’nun yakında tanıtacağı iddia edilen yeni akıllı telefonu R11 için yeni bir tanıtım videosu yayımlandı. Video ile birlikte R11’in merak edilen tasarımı da ortaya çıktı.

Oppo tarafından bugün yayımlanan video ile birlikte geçtiğimiz günlerde sizlere göstermiş olduğumuz R11 tasarım görsellerinin de gerçek olduğu ortaya çıktı. Zira şirket yayımladığı video ile cihazın tasarımının nasıl olacağını gözler önüne serdi.

Oppo R11’de bizi neler bekliyor?

Oppo‘nun yeni akıllı telefonu R11‘in 10 Haziran tarihinde tanıtılacağını artık hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar hakkında her yeni akıllı telefonda olduğu gibi sayısız sızıntı yaşanan R11’in teknik detaylarıyla ilgili de bazı iddialar ortalıkta dolaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde de sizlere ilettiğimiz görsellerde cihazın renk seçeneklerini ve tasarımının nasıl olacağı gibi konularda bilgi vermiş fakat görsellerin gerçek olmayabileceğini de hatırlatmıştık. Neyse ki bu haberimiz de doğruluğunu bugün yayımlanan video ile kanıtladı.

Görüntülerde cihazın siyah, altın ve pembe renklerde üretileceğini, arka yüzünde çift kamera düzeninin bulunduğunu ve daha farklı birkaç detayı daha görebiliyoruz ama cihazın teknik özelliklerinin resmileşmesi için 10 Haziran tarihini beklemek zorunda kalacağız gibi görünüyor.

Zira videoda teknik detaylardan hiç bahsedilmiyor ve direkt olarak tasarım ile renk seçeneklerine odaklanmış bir şekilde hazırlanmış. Yine de cihazın Snapdragon 660 SoC, 5.5 inç’lik 1080p ekran, 4 GB bellek, 64 GB dahili hafıza, 16 MP + 20 MP’lik çift arka kamera ve 20 MP’lik özçekim kamerası ile satışa sunulacağının iddia edildiğini de hatırlatalım.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri Oppo tarafından yayımlanan bu video ile başbaşa bırakalım.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz