Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Gelecek

/ 29 Ekim 2017 / 1.129 / yorumsuz
Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Gelecek

Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Çıkacak?

Daha önce sitemizde Samsung Galaxy S8 telefonu ile alakalı bilgilere yer vermiştik.Akıllı telefon dünyasının lider markalarında biri olan Samsung özel serisinin son modeli olan Galaxy S8 modelinin çıkış tarihini ne yazık ki ileri bir tarihe aldı. Bilindiği üzere Samsung Galaxy serisinin son üyelerini her zaman Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde tanıtmayı bir gelenek haline getirmişti. Bu nedenle yeni çıkacak olan Samsung Galaxy S8 modelinin de bu nedenle Şubat 2017 tarihinde piyasaya sürüleceği beklentisi hâkim olmuştu.

Galaxy Note 7 Sorunları Çıkışı Erteledi 

Samsung tarafından satışa sunulan ve adeta markanın başına bela olan Galaxy Note 7 modelinde yaşanan sorunlarla çok fazla uğraşılması Samsung Galaxy S8 modelinin çıkış sürecini olumsuz etkiledi. Hatırlanacağı üzere basında çok fazla sayıda “Samsung Galaxy Note 7 patladı” haberleri çıkmış firma arızalı olduğunu tespit ettiği pek çok cihazı geri çağırma kararı almıştı.

Samsung Galaxy S8 Çıkış Tarihi 

Markanın Şubat ayında düzenlenecek olan 2017 Mobil Dünya Kongresi yerine tanıtımı Nisan ayına aldığı şimdilik gelen ilk haberler arasında yer alıyor. Nisan ayında kendisi özel bir Lansman tanıtımı yapmayı planlayan Samsung bunun için New York merkezini kullanacak gibi görünüyor. Tanıtımda markanın yaşadığı olumsuz etkileri silmek için son derece gösterişli özellikler ile teknoloji meraklılarının karşısına çıkması da oldukça ciddi bir ihtimal olarak görülüyor. Samsung Galaxy S8 fiyatı için ise şimdilik 950 dolarlık bir rakam telaffuz edilse de bu rakamın çok yüksek olması biraz daha aşağıya çekilme ihtimalini akıllara getiriyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz