Snapchat beni engelleyenleri görme 2019

/ 2 Mayıs 2019 / 8.915 / yorumsuz
Snapchat beni engelleyenleri görme 2019

Tüm dünyada en fazla kullanılan ve bir zamanlar Instagram’dan daha popüler olan Snapchat uygulamasında sizlerin engellendiğini nasıl anlayabilirsiniz? Engelli olduğunuz anlaşılır mı? Şeklinde gelen sorular için bazı detaylardan bahsetmek istedim.

Sizlere Snapchat hakkında kişi engelleme konusunda önceden bazı detaylardan bahsetmiştik. Bugün ise sizi engelleyenleri nasıl anlayabileceğiniz hakkında bazı ipuçları vermeye başlayacağım. Daha sonrası ise tahminlerinize kalmış oluyor.

En dikkat çeken nokta Snapchat profiline girdiğiniz an kişinin snap puanını görmek olacaktır. Eğer snap puanını göremezseniz sizi engellemiş olduğunu söyleyebiliriz. Sizi kullanıcı engellemişse eğer, kullanıcı adının hemen yanında yer alan puan kısmını göremezsiniz. Buna ek olarak eğer kişinin ne sıklıkla snap attığını tahmin edin ve artık göremiyorsanız bu gibi durumları değerlendirin ve sonuca kendiniz varın.

Bunların dışında herhangi bir engelli kişileri görme programı yoktur.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz