Yıkanır Telefon

/ 29 Ekim 2017 / 1.063 / yorumsuz
Yıkanır Telefon
Temizlik Takıntısı Olanlara Müjde “Yıkanabilen Cep Telefonu”
Özellikle de temizlik takıntısı olan kişileri son derece mutlu edecek bir haber geldi. Cep telefonunu elinden düşürmeyen ancak gün içinde sürekli olarak temas edildiği için hızla kirlenen cep telefonlarının su ve sabunla yıkanabilen versiyonları çok kısa sürede hayatımızda olacak. Zaten pek çok akıllı cep telefonu markası yeni serilerinde su geçirmez cep telefonu özelliğini kullanıyordu. Şimdiki amaç ise bu teknolojiyi bir üst seviyeye taşıyarak kullanıcıların diledikleri anda yıkayabilecekleri bir cep telefonunu tüm cep telefonu sahiplerinin kullanımına sunmak gibi görünüyor. 
Kyocera The Rafre Alın, Telefonunuzu Sabunla Yıkayın 
Türkiye’de pek çok kişinin adını duymadığı bir cep telefonu markası olmasına rağmen Kyocera markası ürettiği sıra dışı cep telefonu modelleri ile tanınıyor. Özellikle de markanın su ve sabunla yıkanan cep telefonu modelleri büyük ilgi görüyor. Bir önce çıkarılan ilk modelden sonra marka gördüğü yoğun ilgiyi performans olarak karşılayabilmek adına daha da geliştirdiği Kyocera The Rafre modeli ile bir üst basamağa çıkıyor. 
Artık model suya karşı çok daha dayanıklı hale getirilirken çekilen videolarda da izleyebileceğiniz gibi telefonunuzu resmen sabunla ova ova yıkadıktan sonra dilerseniz suyun altında durulayabiliyorsunuz. Tamamen Türk annelerinin hijyen anlayışına uygun olarak üretilen telefonda aynı zamanda 13 MP kamera ve Android 7.0 işletim sistemi gibi üst segment özellikler de yer alıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz