WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2018

/ 18 Temmuz 2018 / 3.910 / yorumsuz
WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2018

WhatsApp Çevrimiçi Kapatma 2018

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında deyim yerindeyse çığır açan WhatsApp çıkan benzer uygulamalarla mücadele etmek amacı ile yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Gelen yeni özeliklerden bazıları büyük bir memnuniyet yaratırken bazı özellikler ise oldukça gereksiz bulunuyor ve kullanıcılar tarafından tercih edilmiyor. Tartışma yaratan yeniliklerden biride WhatsApp çevrimiçi özelliği olarak öne çıkıyor. Peki, WhatsApp çevrimiçi kapatma işlemi nasıl yapılır?

WhatsApp Çevrimiçi Kapatma

Eskiden cevap yazılmak istenmeyen mesajlar için söylenen “çevrimiçi değildim, görmemişim” yalanını tarihe gömen çevrimiçi görünme özelliği bu nedenle pek çok kişi tarafından beğenilmedi. Bu özelliği kapatmak isteyen kişilerin sayıları her geçen gün artarken aslında WhatsApp bunun çok basit bir şekilde yapılmasına izin veriyor. Ancak bu özelliği kapatırsanız sizde çevrimiçi olan kişileri görme hakkını kaybediyorsunuz. Yine de çevrimiçi görünme özelliğini kapatmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını açıp sırası ile Ayarlar / Gizlilik / Durum ve ardından kişilerim seçili ise Şu Kişilerle Paylaş ve Kimseyi Seçmeden tuşlarına basarak bu özelliği kapatabilirsiniz.

WhatsApp Son Görülme ve Okundu Bilgisi Kapatma

Pek çok kişi tarafından özgür bir şekilde WhatsApp kullanımına engel olduğu düşünülen WhatsApp okundu bilgisi ve son görülme özellikleri de kapatılabiliyor. Çevrimiçi görünme özelliğini kapattıktan sonra dilerseniz son görülme özelliğini de kapatabiliyorsunuz. Bunun için WhatsApp uygulamasına girdikten sonra ayarlar bölümüne girip oradan da gizlilik sekmesini açmanız yeterli…

 

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz