WhatsApp konum hatası 2019

/ 23 Nisan 2019 / 21.809 / yorumsuz
WhatsApp konum hatası 2019

WhatsApp kullanıcıları için konum atma özelliği en büyük özelliklerden biri diyebiliriz. Eş, dost ve yabancılara olduğumuz yere gelmesini söylerken, bir türlü bulunduğumuz yeri doğru tarif edemiyoruz. Bu bakımdan WhatsApp konum atma özelliği yardımımıza koşuyor. İşte detaylar…

WhatsApp‘ın en önemli özelliği için bazı durumlarda can sıkıcı sorunlar meydana gelebiliyor. Özellikle WahtsApp konum hatası en büyük sorun diyebiliriz. Herhangi bir kişiye konum gönderip tarif amaçlı bu isteğiniz sırasında konumlarda sapma meydana geliyor. Konumlarda sapmanın birkaç km öteye gittiği görülüyor.

WhatsApp konum hatası çözümü

WhatsApp konum hatası aslında telefonunuzun gps bağlantısı ile alakalı oluyor. Cihazınızın konumu düzgün almaması harita özelliğinden ilk olarak doğru konumu bir kontrol etmeniz gerekiyor. Konum yanlış çıkıyorsa donanımsal sıkıntının yanı sıra yazılımsal sorunlarda olabilir. Bu bakımdan son sürüm güncellemeleri mutlaka yapınız.

Uygulama ve telefon güncel olmasına rağmen hata devam ediyorsa, cihazınızın anteni değişmelidir. Bunun yanı sıra WhatsApp konum hizmetinin açık olması doğru konumu bulmanızı sağlamaktadır. WhatsApp konum hizmetinin ise ayarlardaki seçeneklerden sürekli açık olması en doğru tercih olacaktır.

Eğer konum atmada henüz dahi sıkıntılar çekiyorsanız, el hareketleri ile doğru konumu siz harita üzerinden seçerek arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Cihazınızın antenini değiştirmeyi unutmayın. Eski model ve darbe gören cihazlarda gps anteni sıkıntılı durumlar doğurabiliyor. Oldukça ucuz olan bu anteni yenileyebilirsiniz.

Sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz