İOS11 Şarjı Hızlı Tükeniyor Sorunun Çözünün

/ 29 Ekim 2017 / 1.314 / yorumsuz
İOS11 Şarjı Hızlı Tükeniyor Sorunun Çözünün
İOS11 Şarjı Hızlı Mı Tüketiyor?
Apple kendi işletim sistemi olan İOS için son sürüm olan İOS11 sürümünü yayımladı. Ancak sürüm güncellemesi yapan pek çok kişi forumlar üzerinden yeni sürüm hakkında pekte memnun kalmadıklarını açıkça ifade ediyorlar Özellikle de şarjın erken tükenmesi, bluetooth ve wifi bağlantılarının kapatılamaması şikâyetlerin son derece yoğun olduğu görülüyor. 
Batarya Sorunu Tepki Çekti 
İOS10 işletim sistemi kullanan kişilerin bataryaları tam dolu konumdan yüzde 0 konumuna yaklaşık olarak 240 dakikada düşerken İOS11 sürümü için yapılan ölçümde ise bu sürenin 90 – 100 dakika aralığına düştüğü görülüyor. iPhone 5S, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerin daha ağırlıklı olarak batarya sorunu ile ilgili tepki verdikleri net olarak görülürken daha önce yeni sürümü yükleyen pek çok kişinin ise İOS10 sürümüne geri dönmek için çareler aradığı görüldü. Bunu gerçekleştirmek isteyen kişilerin ise İOS10.3.3 sürümüne geri dönmek için aceleci davranmaları ve eski sürüm imzalanmadan geçiş işlemini tamamlamaları gerekiyor. 
Yeni Güncelleme İle Sorun Çözülecek 
Apple mühendisleri gelen tüm şikâyetleri dikkate alarak yeni bir sürüm üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Yayımlanacak olan yeni sürümün İOS11.0.1 mi yoksa İOS11.1 ismi ile mi kullanıma sunulacağı hakkında bilgi verilmezken yayımlanan yeni sürümün hızlı batarya tüketim sorununu çözeceği bunun yanı sıra bluetooth ve wifi sorunlarının da çözüme kavuşturulacağı belirtiliyor. iPhone X modeli de bu sorunun çözülmesinin ardından satışa sunulacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz