OnePlus 5 Cep telefonu Özellikleri 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.378 / yorumsuz
OnePlus 5 Cep telefonu Özellikleri 2017

OnePlus 4 Yerine OnePlus 5 Modeline Hazır Olun!

Akıllı telefon üretiminde son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan OnePlus üst seviye özelliklere sahip olan modelleri için talep ettiği ekonomik fiyatlarla rakiplerinin arasından sıyrılmaya çalışıyor. En son OnePlus 3T modelini satışa sunan markanın meraklıları OnePlus 4 modelini beklerken markanın OnePlus 5 modelini satışa sunabileceği iddia edildi.

OnePlus 4 Neden Atlandı

Daha öncede hatırlanacağı üzere Samsung 4. modelini atlayarak 5. modeline geçiş yapmıştı. Bunun sebebi Çin kültüründe 4 rakamının uğursuz olduğuna inanılması ve söyleniş fonetiğinin ölüm kelimesini çağrıştırması gösteriliyor. Yani firmalar bunu özel bir nedenden dolayı değil de kültürel bir inanış nedeni ile gerçekleştiriyorlar. Batı kültüründe yaşanan 13 rakamının uğursuz olduğu inanışı Asya kültüründe ise 4 rakamına karşı uygulanıyor.

Seramik Kasa Dikkat Çekiyor 

Markanın büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığı OnePlus 5 modelinde seramik kasa tercihi öne çıkarken 6 GB RAM özelliği beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Telefonun işlemcisi olarak ise Qualcomm tarafından kısa bir süre önce tanıtımı gerçekleştirilen Snapdragon 835 işlemci tercihi ağırlık kazanıyor. 64 GB dahili depolama seçeneğinin kullanılacağı telefon bu sayede geniş hafızası ile hem saklamak istediklerinize yer ayırıyor hem de hızlı bir kullanımı garanti altına alıyor. 2690 X 1440 ekran çözünürlüğü daha parlak ve güçlü bir ekranı akıllara getirirken henüz telefonun kamera bilgileri hakkında yapılan bir paylaşım bulunmuyor.

OnePlus Sizce Oneplus 4 Telefnunu Çıkaracak mı?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz