PlayStation VR Sanal Gerçeklik Gözlük Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 1.504 / yorumsuz
PlayStation VR Sanal Gerçeklik Gözlük Fiyatı

PlayStation VR Artık Türkiye Pazarında 

Daha önce hiç yaşamadığınız bir oyun deneyimini tatmanızı sağlamak amacı ile geliştirilen Play Station VR Türkiye pazarında satışa sunuldu. 24 Ocak 2017 itibari ile satışa sunulan Play Station VR ile beraber sanal gerçekliğin içinde oyunu içinde yaşayarak oynamanıza olanak sağlanıyor.

Play Station VR Fiyat Bilgisi Açıklandı

İlk olarak Türkiye’nin en büyük perakende teknoloji mağazaları olan Teknosa, Vatan Bilgisayar, Media Markt, Sony Center ve bunlara ek olaak D&R mağazaları üzerinden satışa sunulacak. PlayStation VR gözlük fiyatı olarak ise ilk etapta uygulanılacak olan tavsiye edilen satış fiyatı olarak bin 699 liralık fiyatın temel alınacağı duyuruldu.

Play Station VR Oyunları 

Gözlük ile uyumlu olan oyunlar içinde Play Station fiyatları açıklandı. PlayStation VR oyunları ve fiyatları için belirlenen rakamlar ise şöyle:

•Hustle Kings VR ve Super Stardust Ultra VR ve Until Dawn: Rush Of Blood oyunları 79 Lira
•VR Worlds ve Driveclub VR oyun fiyatı 149 TL
•Robinson: The Journey, Battlezone, RIGS ve Eve Valkyrie oyunları 229 Lira

Gözlükle beraber kullanabileceğiniz Dual Shock 4 ve PlayStation Move ile oyun zevkinizi en üst seviyeye taşırken en kısa sürede kullanıma sunulacak olan PS VR Aim Controller gibi ek aksesuarlar ile de yeni bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Sanal gerçeklik konusunda her geçen gün iddiasını arttıran Sony PlayStation oyun konsolu ile sektördeki konumunu korumaya kararlı görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz