Netflix VR Sanal Gerçeklik Gözlük Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.360 / yorumsuz
Netflix VR Sanal Gerçeklik Gözlük  Uygulaması İndir

Netflix VR uygulaması İle Andorid’de 

VR odaklı uygulamalar arasında yer alan Netflix VR uygulaması yayımlandı. Medya içerik sağlayıcısı olarak internet tabanlı çözüm önerileri geliştirilen Netflix tarafından sunulan hizmetler her geçen gün bir adım ileriye taşınmaya devam ediliyor. Geride bıraktığımız günlerde 4K kalitesinde dizi ve filmleri dilediğiniz cihaza indirerek çevrim dışıyken dahi bunları izlemenize olanak sağlayan özel bir sistemi Andorid ve İOS cihazlar için sunan Netflix hizmetlerini bir adım ileriye taşıyarak Netflix VR uygulamasını hizmete sundu.

VR Gözlüğünüz Varsa Sanal Gerçekliğe Giriş Yapabilirsiniz 

Kullanıma sunulan bu uygulama ile beraber VR gözlüğü bulunan kişiler Android işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinden bu gözlükleri ile sevdiği filmleri ve dizileri istemeleri durumunda sanal gerçeklik formatı ile bambaşka bir tatta izleyebilecek. Netflix VR uygulaması tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ancak uygulamadan yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka VR gözlüğüne sahip olmaları gerekiyor.

Apple henüz VR desteği vermediği için uygulama ne yazık ki İOS cihazlarda kullanılamıyor ve sadece Android cihaza sahip olan kişilerin bu muazzam hizmetten yararlanmalarına izin veriliyor. Uygulamayı indirmek isteyen kişilerin Google Play Store üzerinden Netflix VR yazarak uygulamaya ulaşmaları ve indirerek kurmaları yeterli oluyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu hizmet sayesinde en sevdiğiniz içerikleri dilediğiniz her yerde ve dilediğiniz zaman izlemenize olanak sağlanırken uygulamayı indiren kişilerin büyük bir çoğunluğunun uygulamaya tam not vermesi dikkat çekiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz