İnstagram Canlı Yayın Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.742 / yorumsuz
İnstagram Canlı Yayın Özelliği

Sonunda İnstagram Canlı Yayın Özelliği Artık Devrede 

Kısa bir süre önce İnstagram tarafından duyurulan canlı yayın özelliği artık İnstagram üyelerinin kullanımlarına sunuldu. İnstagram canlı yayın özelliği artık Türk üyeler tarafından da kullanıma sunuluyor. Peki, İnstagram canlı yayın özelliği nasıl kullanılır?

İnstagram Canlı Yayın Türkiye 

Facebook ve Periscope uygulamalarının ardından İnstagram’da canlı yayın özelliğine kavuşturuldu. Şu anda İnstagram kullanıcıları hesaplarına girerek hemen canlı yayın yapmaya başlayabiliyorlar. Yeni özellik tıpkı Stroies üzerinden video yayınlar gibi işlem yapmanızı sağlıyor ancak o esnada canlı yayın yapılıyor ve bu yayın ekranda belirlenen Live / Canlı ibaresi ile belirtiliyor.

İnstagram Live Videoları Tüm Kullanıcılar Tarafından Görüntülenebilecek

Facebook Live videolarına rakip olacak olan İnstagram Live videoları dilediğiniz her an hayatınızdan kesitleri takipçileriniz ile canlı olarak paylaşmanıza olanak sağlayacak. İnstagram üzerinden yapılacak olan canlı yayın uygulamanın ana sayfasında yer alan keşfet sekmesi ile tüm kullanıcılarla paylaşılacak. Yani canlı yayınınızı sizi takip etmeyen İnstagram kullanıcıları da izleyebilecek.

İnstagram Yeni Pek Çok Özelliği Devreye Sokmaya Hazırlanıyor

İnstagram canlı yayın özelliğinin yanı sıra Direct Mesaj aracılığı ile diledikleri zaman silmek üzere resim gönderme imkânına kavuşabilecek. Gönderici bu resimleri kendi dilediği bir anda silme hakkına kavuşacak. Gönderdiğiniz kişi resmi ekran görüntüsü alarak saklamak isterse bu durumda uygulama yine size resmin ekran görüntüsünün alındığına dair bir bilgilendirme mesajı gönderiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz