Samsung Galaxy S8 Ön Sipariş Satış Tarihi Ne Zaman

/ 29 Ekim 2017 / 1.778 / yorumsuz
Samsung Galaxy S8 Ön Sipariş Satış  Tarihi Ne Zaman

Samsung Galaxy S8 Ön Sipariş Tarihi Açıklandı 

Samsung markasının en çok satan amiral modeli olan Galaxy S serisinin son üyeleri olan Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8+ modellerinin ön sipariş tarihi basına sızdırıldı. Samsung tarafından yoğun merak ve talebe rağmen hala ön sipariş konusu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken Güney Kore’de yer alan bir basın kuruluşu ilgili tarihi 7 Nisan 2017 olarak duyurdu.

21 Nisan 2017 Satış Tarihi Olacak 

Güney Kore’de 7 Nisan tarihi itibari ile beraber ön sipariş kayıtlarının açılacağı iddia edilirken 17 Nisan itibari ile ise ön sipariş toplama süreci sona erdirilecek. 21 Nisan itibari ile ise büyük bir ilgi ile beklenen Samsung Galaxy S8 modelinin satış süreci başlatılacak. Güney Kore’de hizmet veren ve ülkenin en büyük 3 GSM mağazasının ortak etkinlik düzenleyerek 18 Nisan tarihinde ön sipariş toplanmasına start verecek.

Samsung Galaxy S8 Test Etkinlikleri Düzenlenecek 

Güney Kore’de hizmet veren telefon operatörleri 18 Nisan ve 20 Nisan tarihleri arasında isteyen kişilere Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8+ modelini test etmek için kapılarını açacak. 21 Nisan itibari ile ise Güney Kore’de ki bu operatörlerin satış mağazalarında Samsung Galaxy S8 modelleri satış için raflardaki yerini alacak. Global anlamda satışlar ise 28 Nisan 2017 itibari ile başlayacak ancak Türkiye satış tarihi için henüz net bir açıklama bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz