Web Whatsapp Nasıl Kullanılır

/ 29 Ekim 2017 / 1.325 / yorumsuz
Web Whatsapp Nasıl Kullanılır

WhatsApp Web Nasıl Yüklenir, Nasıl Kullanılır?

Mobil cihazlarda en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu olarak kabul edilen WhatsApp geliştirilen web sürümü sayesinde artık bilgisayarlara da geliyor. Üstelik web üzerinden anlık mesajlaşmanın ve yazmanın çok daha kolay olması WhatsApp web sürümü çok daha fazla tercih edilecek gibi görünüyor. Peki, WhatsApp Web nasıl yüklenir, nasıl kullanılır?

WhatsApp Web Nasıl Yüklenir?

Gerekli koşullara sahip olan kişilerin Whatsapp Web internet adresinden WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarlarına indirmeleri gerekmektedir. Telefonunuzda yüklü olan WhatsApp uygulamasını açtıktan sonra ayarlar bölümünden WhatsApp Web seçeneğini tıklayın. PC de çıkan barkodu cep telefonunuzun kamerasına okutun. Barkod okuma işleminin ardından kurulumu yaptığınız WhatsApp Web üzerinden hesabınızı kullanmanız sağlanır.

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

İlk olarak 2015 senesinin Ocak ayında duyurusu yapılan ve Android, BlackBerry, Symbian S Serisi ve Windows Phone telefonlara yüklü olan WhatsApp uygulamasının bilgisayarda kullanılabileceğini duyurmuştu. Yeni yapılan güncelleme bu özelliğin artık iPhone cihazlara da getirilmesini sağladı. Yani bu akıllı telefon markalarını kullanan kişilerin web üzerinden de WhatsApp Web uygulamasını kullanmaları sağlanıyor. Yukarıda yazılan şekilde WhatsApp Web uygulamasını indiren kişilerin web üzerinden uygulamayı kullanmaları sağlanıyor. Web üzerinden ayarlar bölümüne giriş yaparak bildirimlerinizi web üzerinden de alabiliyorsunuz. Uygulamayı bilgisayarınıza indirmeden önce cep telefonunuzda yüklü olan sürümü kontrol etmeniz gerekiyor. Çünkü sadece en son sürüm olan WhatsApp sürümü ile bu işlemler yapılabiliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz