Xiaomi Mi 6 Özellikleri Fiyatı ve çıkış Tarihi Ne Zaman

/ 29 Ekim 2017 / 1.092 / yorumsuz
Xiaomi Mi 6 Özellikleri Fiyatı ve çıkış Tarihi Ne Zaman

Xiaomi Mi 6 Şimdi De Ekran Özellikleri İle Gündemde

Her geçen gün hakkında yeni bir sızıntı yapılan Xiaomi Mi 6 ile ilgili şimdi de ekran özellikleri ile gündemde. Xiaomi markasının en çok satan modellerinden biri olma başarısını göstererek markanın amiral gemisi olarak lanse edilen Xiaomi Mi serisinin son üyesi olan Xiaomi Mi 6 hakkında yeni sızıntı Weibo üzerinden yayımlandı. Yayımlanan bilgiye göre Xiaomi markası kullanıcılara 2 farklı ekran seçeneği arasından karar verme imkânı sağlayacak.

Xiaomi Mi 6 Özellikleri 

İlk haberler çıktığında arka kamerasının 23 MP olacağı iddia edilen cihazda şu an için yapılan sızdırmada kullanılan kamera çözünürlüğü 12 MP ön kamera ise 8 MP olarak tercih ediliyor. Yine cihazda 4 GB RAM ve 32 GB dâhili depolama alanı bulunuyor. Cihazın ekran kalitesi ise Full HD olarak tercih edilmiş.

Xiaomi Mi 6 Fiyatı ve Çıkış Tarihi 

Büyük bir merakla beklenen Xiaomi Mi 6 modelinin şu ana kadar çıkış tarihi hakkında ne yazık ki kesin bir tarih açıklanmış değil. Ancak cihazda Snapdrogan 835 işlemci kullanılması ve Samsung Galaxy S8 modelinde de bu işlemcinin kullanılması nedeniyle cihazın çıkış tarihinin biraz daha geriye atılabileceği öngörülüyor. Xiaomi Mi 6 fiyatı olarak ise ilk telaffuz edilen rakam ise 399 dolar oluyor. Türkiye’de bu satış fiyatının üzerine 100 liralık bir vergi farkı konularak satılması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz