2017 Porsche Design BOOK ONE Tablet Bilgisayar

/ 29 Ekim 2017 / 1.502 / yorumsuz
2017 Porsche Design BOOK ONE Tablet Bilgisayar

10 Bin Liralık Tablet Bilgisayar “Porsche Design BOOK ONE”

İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen ve tüm dünyanın yakından takip ettiği Mobil Dünya Kongresi tüm hızı ile devam ederken teknoloji devleri birbiri ardına yeni ürünlerini tanıtıyor. Fuarda en büyük ilgiyi yeni akıllı telefon tanıtımları çekse de tablet ve sanal gerçeklik gözlükleri gibi farklı teknolojik cihazların tanıtımları da gerçekleştiriliyor. Bunlardan biride Porsche Design standında tanıtılan ve satış fiyatı tam 10 bin lira olarak açıklanan BOOK ONE modeli oldu.

Hem Tablet Hem Dizüstü Bilgisayar 

Porsche Design markası altında üretilen BOOK ONE modeli Windows 10 işletim sistemini kullanan bir performans canavarı olarak Surface BOOK modelinin de en büyük rakiplerinden biri haline gelmeyi başarıyor. Cihaz istendiği takdirde bir tablete istendiği takdirde ise hemen bir dizüstü bilgisayara dönüşme yeteneğine sahip. Ürün ilk olarak Almanya pazarında satışa sunulacak. Nisan ayında satışa sunulacak ürün kademeli olarak daha sonra 15 farklı ülkede yer alan Porsche Design mağazalarındaki raflarda yerini alarak satışa açılacak.

Porsche Design BOOK ONE Özellikleri 

Cihazın teknik özellikleri incelendiğinde aslında Porsche Design BOOK ONE fiyatı için neden 2.795 Euro talep edildiği son derece net bir şekilde anlaşılabiliyor. Cihaz İntel 3.5GHz’lik i7-6900U işlemci ile sizi bir tablette yaşayabileceğiniz en üst seviyeye taşıyor. 512 GB SSD hafızası, 3200 X 1800 QHD + IPS 13.3 inç büyüklüğündeki ekranı ile tüm üst özellikleri barındırıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz