İMessage’sız Birine Animoji Nasıl Gönderilir?

/ 16 Ocak 2019 / 1.308 / yorumsuz
İMessage’sız Birine Animoji Nasıl Gönderilir?

 

İMessage’sız Birine Animoji Nasıl Gönderilir?

Animoji, yeni iPhone‘larda iMessage‘da gerçekten eğlenceli bir özelliktir, ancak Animoji’yi iMessage sahibi olmayan arkadaşlarınıza ve ailenize de gönderebilirsiniz.

Bir Animoji’yi başka bir iPhone kullanıcısına gönderdiğinizde, sesle birlikte bir tür animasyonlu GIF olarak görünecek şekilde optimize edilmiştir. Bununla birlikte, bir videodan başka bir şey değildir, bu nedenle bir iPhone veya Android cihazı kullanıyorlarsa Animoji’yi herkese gönderebilirsiniz.

Daha da iyisi, iMessage kullanmayan veya bir iPhone olan birine Animoji göndermek için kullanmanız gereken farklı bir şey yok. Fark edeceğiniz tek fark, kısa mesajların mavi yerine yeşil göstermesidir.

Peki onların sonu nasıl görünüyor? Bir Animoji alan Android kullanıcıları, metin mesajlaşma uygulamalarıyla tipik bir video olarak görecekler.

Kullanıcı daha sonra videoyu ekrana tam getirmek ve oynatmak için üzerine dokunabilir.

Ancak, fark etmiş olabileceğiniz gibi, kalite ciddi şekilde düşmüştür ve Animoji oldukça bloklu ve pikselli görünmektedir. Animoji’yi Android kullanıcılarına gönderirken çalışmanın ideal olmadığı oldukça açıktır.

Android kullanan bir arkadaşınıza veya aile üyenize bir Animoji göndermek istiyorsanız, onu animasyonlu bir GIF / video yerine, durağan bir görüntü olarak göndermenizi şiddetle tavsiye ederim; kalite genel olarak çok daha iyi olacaktır. Bunu yapmak için, bir Animoji oluştururken kayıt düğmesine basmak yerine, hareketsiz bir görüntü oluşturmak için Animoji karakterine dokunun ve ardından gönderin. Görüntü, videodan çok daha iyi görünecek.

Tabii ki, bu noktada, bu bir Animoji değil, daha büyük ve daha ayrıntılı olan normal bir emoji. Bu nedenle, Animoji yalnızca iPhone kullanıcıları ile sınırlı değildir, ancak bir iOS cihazından başka bir yerdeki deneyim arzulanan bir intiba bırakmaz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz