Instagram’a Video Eklerken Sesi Nasıl Kaldırabilirsiniz?

/ 14 Ocak 2019 / 1.020 / yorumsuz
Instagram’a Video Eklerken Sesi Nasıl Kaldırabilirsiniz?

 

Instagram’a Video Eklerken Ses Nasıl Kaldırılır?

Çoğu zaman, sesini sosyal medyaya eklediğiniz videolarla birlikte tutmak istiyorsunuz, ancak bazen yapmıyorsunuz. İşte Instagram‘a eklediğiniz herhangi bir videodan sesi nasıl kaldıracağınız.

Bu yüzden bazı kontrplakları kesmek için çektiğim düzgün bir açıyla Instagram’a eklemek istediğim bir videom var. Ancak, ses, masa testeresinin çığlık atan sesinden başka bir şey değildir. Bunu akılda tutarak, sesi ve sadece videoyu göstermek istiyorum.

Neyse ki, Instagram videolarını Hikayelerinize eklemek ya da Instagram sayfanızda ana bir gönderi olarak yayınlamak isteyin, Instagram yapmanıza izin verir. İşte her iki şekilde de nasıl yapılır.

Instagram Hikayelerinde Sesi Kaldırma

Hikayeniz için bir video kaydederken veya bir Hikayeye eklemek için önceden kaydedilmiş bir video seçtiğinizde, sesi tamamen kapatabilirsiniz.

Film rulonuzdan bir video kaydettikten veya seçtikten sonra, sağ üst köşedeki ses simgesine dokunun.

Hoparlör simgesinin ses dalgaları kaybolur ve yerini “X” ile değiştirir, bu sesin o video için artık kapalı olduğu anlamına gelir.

Videoyu bir kez yayınladığınızda, görüntüleyici hiçbir ses duymaz ve sonradan dahi açamazlar.

Instagram Gönderilerinde Ses Kaldırma

Normal Instagram gönderileri için işlem Stories’e benzer, ancak biraz farklıdır. Bir video kaydettikten veya telefonunuzun film rulosundan önceden kaydedilmiş bir video seçtikten sonra, ortadaki ekranın üstündeki ses simgesine dokunun.

Tıpkı Hikayeler’deki gibi, simge “X” olarak değişir ve sesin kapalı olduğunu söyleyen küçük bir açılır pencere alırsınız. Android‘de, simgenin içinde zaten “X” işareti olacaktır, ancak üzerine dokunursanız, sesin kapalı olduğunu belirterek maviye döner.

Hepsi bu kadar. Bu süper basit bir ipucudur, ancak neredeyse hiç fark etmeyeceğiniz diğer simgeler ve düğmelerle dolu neredeyse görünürde gizlenmiştir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz