Instagram’da Konumu Nasıl Kaldırabilirsiniz?

/ 1 Şubat 2019 / 18.800 / yorumsuz
Instagram’da Konumu Nasıl Kaldırabilirsiniz?

 

Instagram’da Konum Nasıl Kaldırılır?

Formula Bir yıldızı Jenson Button ve eşi Jessica Michibata kendilerini manşetlerde buldular ve maalesef iyi nedenlerle değillerdi. Pariste, tatildeyken St Tropez’deki bir Villa soyuldu, hırsızların Jessica’nın 250.000 £ nişan yüzüğü de dahil olmak üzere yüz binlerce sterlin değerinde eşya çaldıkları ortaya çıktı. Tam olarak bu tarz olaylar yaşamak istemiyorsanız konum paylaşma işini ciddiye almanız gerekir.

Villa soyulma olayının raporları: Instagram‘ın kısmen zorla girmeyi teşvik ettiğini öne sürdü , çünkü sadece altı gün önce Jessica söz konusu yüzük ile açıkça görülebilen güneşlenerek bir fotoğrafını yayınladı. O fotoğrafta, herkesin görebileceği, ünlü varlıklı çiftin nerede kaldığı ve belki de hırsızları doğrudan kendilerine gelmelerini sağladığı bir durum vardı..

Soygun, Instagram ve konum etiketleme ile ilgisi olamazdı, ama kesinlikle aklınızda bir şüphe bırakıyor. Instagram’da ve diğer sosyal kanallarda yeni ve pahalı alımlar göstermekten suçluyuz ve o malın bulunduğu yerin detaylarının yakındaki potansiyel hırsızlarla paylaşıldığını hiç düşünmedik.

Konum etiketleme sizi ilgilendiren bir şeyse, Instagram’daki konum ayrıntılarını kaldırmak ve fotoğraf haritanızdan fotoğraf çekmek gibi gelecekte fotoğrafların görünmesini engellemek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Instagram Fotoğraf Haritasını Temizle

Profilinize gidip, aşağıda gösterildiği gibi Harita simgesine dokunarak fotoğraflarınızın Instagram’da onlara bağlı bir konum olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Etiketlendikleri konumlarda bulunan fotoğraf yığınlarını görebileceğiniz Harita sayfasına yönlendirilirsiniz. Yakınlaştırdığınızda, bu fotoğrafların gerçekten tam olarak konumunuzu belirleyebileceği anlaşılacaktır. Geçerli adresimden ve ofisten yüklediğim fotoğrafları ve tatiller veya iş seyahatlerinde seyahat ettiğim yerleri görebilirim.

Fotoğrafları fotoğraf haritanızdan kaldırmak için ekranın sağ üst köşesindeki düzenle düğmesine dokunun. Ardından, kaldırmak istediğiniz fotoğraf grubuna dokunun ve tekrar düzenle düğmesine dokunun.

Daha sonra o gruptaki tüm fotoğrafları göreceksiniz. Hepsini haritadan kaldırmak istiyorsanız, tüm seçimlerin seçimini kaldırın ya da seçimlerini kaldırmak için tek tek fotoğraflara dokunabilirsiniz. Ardından Bitti ve Onayla üzerine dokunun, fotoğraf haritanızdan silinirler.

Fotoğrafların Instagram’a yeni fotoğraflar gönderirken gelecekte fotoğraf haritanıza eklenmesini önlemek için, Fotoğraf Haritasına ekle slaytının beyaz olduğundan emin olun. Maviyse, fotoğrafa konum bilgisi eklediğiniz anlamına gelir.

Daha da iyisi, akıllı telefonunuzun ayarlarına veya uygulamanın ayarlarına gidebilir ve o uygulamanın konum özelliklerini devre dışı bırakabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz