Apple Store “doğrulama gerekiyor” sorunu

/ 25 Şubat 2019 / 17.230 / yorumsuz
Apple Store “doğrulama gerekiyor” sorunu

Apple Store doğrulama gerekiyor hatası nasıl çözülür? Apple Store üzerinden güncelleme hatası olarak gelen ilk sorun “doğrulama gerekiyor, fatura bilgilerini görmek için devam’a dokunn ve giriş yapın” bu hata nasıl çözülür? İşte bu hata hakkında sizlere çözüm aşamalarını anlatıyoruz.

Genel anlamda bu sorun fatura borcunuzdan dolayı görülen bir durum olarak biliniyor. Doğrulama yapmanız halinde sorunun çözüleceğini umut ediyoruz.

 Dikkat: ödeme yöntemi red edilmiş olabilir!

Bu hatalar ile karşılaşıyorsanız eğer, uygulama güncelleme yapamıyor veya satın alamıyorsunuzdur. Bu bakımdan ilk olarak fatura bilgilerinizi güncelleyin. Ödenmemiş bir borcunuz yada bakiyeniz var ise ödemeniz gerekiyor.

Fatura bilgilerini güncellemek isterseniz eğer “https://support.apple.com/tr-tr/HT201266” bu adres üzerinden bilgileri güncelleyebilir ve hatayı çözebilirsiniz. Eğer ödeme yöntemini değiştirmeniz gerekiyor ise, “https://support.apple.com/tr-tr/HT202631”  bu adres ile Apple Store ödeme yöntemini değiştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra Apple müşteri hizmetleri ile görüşüp sorunu çözebilirsiniz. Sorunlarınızı müşteri hizmetlerine belirtirseniz eğer, sizlere yardımcı olacaklardır.

Bunların yanı sıra bir fatura ödemeniz olduğunda, ve ödeme yapılamıyorsa, bu hatayı alabilirsiniz. Hatayı kapatmak içinde ödeme geçmişi üzerinden ödemeyi veya satın alımı iade edebilir hatta ücret iadesi bile alabilirsiniz.

Yukarıda ki adresler üzerinden kredi kartı bilgilerinizi de güncelleyebilirsiniz. Ancak kart limitlerinizi kontrol etmenizde fayda olacaktır. Bazen banka kartlarına izin verilmemekte ve verilse bile sonradan red edilebiliyor.

Sizlerde buna benzer veya bu sorun hakkında destek almak istiyorsanız, bizlere yorum kısmından ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz