Instagram Akış Yenilenemiyor Sorunu

/ 10 Temmuz 2019 / 1.707 / yorumsuz
Instagram Akış Yenilenemiyor Sorunu

Bu yazımızda Instagram akış yenilenemiyor sorunu yaşayanlar için yardımcı olacağız. Instagram tarafından bazen internet sıkıntısından kaynaklı olarak akış yenilenemiyor sorunu karşımıza çıkar. Akış yenilenemiyor sorunu internet sorunu ile alakalı olarak problem oluşturur. Sadece internet sorunu ile alakalı değil aynı zamanda Instagram’a saldıran kişiler olduğu zamanda akış yenilenmesi gerçekleşmez. Bağlantı probleminin sonucu olarak bu sorun çoğu kişinin karşısına çıkar. Böyle bir sorun karşınıza çıkarsa bağlandığınız Wi-Fi ya da netin gitmesinden kaynaklı olduğunu anlayabilirsiniz.

Bazı Instagram kullanıcıları da, internet bağlantısının olmasına rağmen bu sorunun hala devam ettiğini belirtmektedirler. Eğer sizin de başınıza böyle bir sorun geliyorsa, bu sorunun kaynağı bağlı olduğunuz dns ayarlarından kaynaklıdır.

Dns ayarını 8.8.8.8 ya da 8.8.4.4 yaparak bağlantınızı tekrar kontrol ediniz. Bu durum internet sağlayıcılarının filtrelenmesine takılı kaldığı için Instagram uygulamasında sorun oluşturabilir.

Instagramda karşımıza çıkan bu sorun genellikle Wi-Fi ağının gitmesiyle alakalıdır. Kendi internetinizi açarak uygulamayı tekrar açın ve yenileyin. Eğer sorun hala devam ediyorsa cihazınızın dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Bu sorun Instagram sunucularının yoğun olması sebebiyle cevap verilmiyorsa, Instagram tarafından akış yenilenemedi sorunu ortaya çıkabilir. Bu sorunu yaşıyorsanız da çözüm yöntemi beklemek olacaktır. Aynı zamanda yurt dışında olan bağlantı sorunu da bu duruma neden olabilir. Çünkü Instagram Amerika çıkışlı olduğu yurt dışı internet bağlantısında yaşana sorun bize de yansıyabilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz