Galaxy S4 Telefon Ekranında Titreme Sorunu Nasıl Çözülür?

/ 29 Ekim 2017 / 3.907 / yorumsuz
Galaxy S4 Telefon Ekranında Titreme Sorunu Nasıl Çözülür?

Galaxy S4 Telefon Ekranında Titreme Sorunu Nasıl Çözülür?

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olarak öne çıkan Samsung Galaxy S4 serisinde yaşadığı ekran sorununu bir türlü çözemiyor. Kullanıcılarının büyük bir bölümü Samsung Galaxy S4 ekran titreme sorunu yaşadıklarını belirterek şikâyette bulunurken telefonun hali hazırda devam eden üretimi bulunmadığı için sorun sadece ikinci el telefonlarda ortaya çıkan bir sorun olarak görülmektedir.

Ancak yaşanan bu sorun Samsung markasının teknoloji forumlarında acımasızca eleştirilmesine neden olurken ortaya çıkan bu sorunun çözümü için farklı yöntemlerde ortaya konulmaktadır. Bu sorunu yaşayan kişilerin kendilerine sormaları gereken soru “telefonumu yere düşürdüm mü?” sorusudur. Çünkü Samsung Galaxy S4 ekran titreme sorunu yapılan teknik analizler sonucunda sadece yere düşen telefonlarda görüldüğü tespit edilen bir sorundur. Ekran titreme sorununu geçici yoldan çözmek isteyen kişilerin tek yapmaları gereken ekran parlaklığını biraz daha açmaları ya da biraz daha kapatmaları önerilir.

Ancak yapılan bu müdahaleler geçici olarak sorununuzun çözüm bulmanızı sağlayacaktır. Sorunun tek kalıcı çözümü ise Samsung Galaxy S4 ekran değişimi talebinde bulunmanızdır. Çünkü ekran titreme sorunu yazılımsal değil donanımsal bir sorundur ve sorunlu olan donanımın değiştirilmesi ile tamir edilmesi mümkündür. Bunun için Samsung yetkili servisleri üzerinden ekran değişimi başvurusunda bulunmanız yeterli olacaktır. Cep telefonu tamirinin garanti dahiline olup olmayacağı konusunda da yetkili servis sizi bilgilendirecektir.

Böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Nasıl çözüm buldunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz