Animal Crossing Pocket Camp Oyunu Androide Geliyor

/ 23 Kasım 2017 / 1.413 / yorumsuz
Animal Crossing Pocket Camp Oyunu Androide Geliyor

Animal Crossing Pocket Camp Oyunu Mobile Geliyor

Animal Crossing Pocket Camp oyunu artık tüm Android ve iOS cihazlarda kullanıma sunuluyor. Nintendo tarafından açıklanan tarih büyük heyecan yarattı.

22 Kasım 2017 İtibariyle Oyun Mobil Mağazalarda

Ekim ayının sonunda sadece Avustralyalı oyunculara sunulan Animal Crossing Pocket Camp, Nintendo tarafınca yapılan açıklamaya göre 22 Kasım tarihinden itibaren herkes için kullanıma sunulacak. App Store ve Google Play Store’da ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulacak olan oyun, serinin diğer oyunlarından farklı olarak bir kasaba yerine sevimli hayvanların yer aldığı bir kamp ile karşımıza çıkıyor.

Kampta üreyim yapma, balık avına çıkma, meyve toplama gibi birçok farklı özellik kullanıcıları bekliyor. Mevsimlerin değişmesi ile çevresel değişimlerin de meydana gelmesi sonucunda kullanıcılar, çevresini tamamen farklı bir şekilde görebilecek.

Mağazalarda ücretsiz bir şekilde yerini alacak oyun içerisinde objelere hızlı bir şekilde ulaşmak ve üretim hızını arttırmak için Leaf Tickets adlı oyun içi biletler ile ödeme yapılması gerekiyor.

Android Animal Crossing Pocket Camp Oyunu İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz