Play Store Güncellemesi Yapma 2019

/ 16 Mart 2019 / 5.307 / yorumsuz
Play Store Güncellemesi Yapma 2019

Binlerce uygulamayı tek bir noktadan indirmek için kullanılan Play Store uygulaması ücretli ve ücretsiz olarak birçok uygulaması vardır. Uygulamalarımızı güncellediğimiz, ücretli ya da ücretsiz indirdiğimiz uygulamaların adresi olan Play Store’un güncellemesini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız.

Play Store Güncellemesi

Bazen indirdiğiniz uygulamalar sıkıntı çıkarabilir ve uygulamanız inerken hata ile karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi ise güncellemelerle alakalıdır. Sürüm güncellemeleri ve işletim sisteminden kaynaklı olarak uyumsuzluk yaşanması sonucu güncellemeler de sıkıntı çekebilirsiniz.

Google Play Store uygulama güncellemesi yapmak için ilk olarak Google Play’e girin. Ardından sol üst kısımda bulunan üç çizgiye tıklıyoruz ve en üst kısımda yer alan Uygulamalarım ve oyunlarım alanına geçiş yapıyoruz. Yeni olan güncellemelerinizi bu alandan yapabilirsiniz.

Eğer Google Play Store’u güncellemek istiyorsanız ilk olarak tüm uygulamaları kapatın.

https://www.apkmirror.com/ bu linke tıklayarak, arama kısmının olduğu alana Google Play Store sözcüğünü yazın. Arama sonucunda karşınıza çıkacak olan ilk sonuçta yeni gelen sürüm güncellemesi olarak çıkacak ve ilk app dosyasını indirmeniz gerekmektedir.

See Available APKs butonuna tıklayın ve güncel olan dosyayı bilgisayarınıza yükleyin. İndirilen bu dosyayı telefona aktarıyoruz ve Play Store güncellemesini bu şekilde gerçekleştirmiş oluyoruz.

Güncellemenizi yaparken cihazınız bilinmeyen kaynakları sorun yapabilir. Bunun için de ayarlar alanına giriyoruz ve güvenlik kısmına tıklıyoruz. Ardından bilinmeyen kaynaklar alanına geçip bu özelliği aktif edin. App dosyasını telefona tekrar yükleyin, Play Store güncellemeniz bu şekilde tamamlanmış olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz