PUBG’de Yeni Harita Heyecanı

/ 5 Temmuz 2018 / 2.094 / yorumsuz
PUBG’de Yeni Harita Heyecanı

PUBG’de Yeni Harita Heyecanı

Son zamanların belki de en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG’de yenilikler hız kesmeden kullanıcılara tanıtılmaya devam ediliyor. Özellikle yeni haritaların ortaya çıkması ile beraber oyuncuların oyuna karşı olan bakış açısı biraz daha sıcak bir konuma gelmiş gibi gözüküyor. Bu farklı haritalar her ne kadar kısıtlı bir zaman sınırı içerisinde var olsa da yine oyunun keyfini bir kademe daha arttırdığını söylemek oldukça kolay.

Yeni Haritanın İlham Kaynağı Neresi?

22 Haziran ila 21 Temmuz tarihleri arasında oyuncuların oynayabileceği Event Pass’e ilişkin detaylar da belli olmuş durumda. Sanhok haritası olarak oyuncuların beğenisine sunulmuş bu yeni lokasyonların Güneydoğu Asya’nın çeşitli adalarından, dev suyollarından, yer altı mağaralarından ve buralarda bulunan küçük yerleşim merkezlerinden ilham alınarak yapıldığını bu noktada belirtelim.

Oyuna Nasıl ve Nereden Başlanır?

Bu yeni yer ve mekânları içeren haritada oldukça farklı deneyimleri kazanma şansı da oyuncuları bekleyen önemli sürprizlerden bir tanesi. Diğer oyuncular ile savaşma ve hayatta kalma becerilerini oyuna yansıtma olarak özetlenen PUBG’de bu yeni haritaların kullanıma açıldığını ve artık oyuncuların bu bölgelerde de adım atabilme şansının olduğunu da söyleyelim. Erangel ve Mirimar haritalarının dışında Sanhok haritasının da eklenmesi ile beraber oyun içindeki lokasyon sayısı da üçe çıkmış oldu. Bu haritalardan oyuna yeni başlayacak olan kullanıcıların eşya, silah gibi teçhizatlara sahip olamayacaklarını da belirtmek lazım.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz