Super Slow Motion Özelliği Nedir, Nasıl Kullanılır?

/ 9 Ağustos 2018 / 2.445 / yorumsuz
Super Slow Motion Özelliği Nedir, Nasıl Kullanılır?

Super Slow Motion Özelliği Nedir, Nasıl Kullanılır?

Resim çekmek isteyen kişilerin en çok zorlandıkları konuların başında özel bir anı yakalamak gelir. Bu özel kareyi yakalamak için üst üste resim çekmek en çok tercih edilen yöntemler arasında ilk sırada yer alırken bu sorunu ortadan kaldıracak yepyeni bir yöntem ortaya çıktı. Super Slow Motion adı verilen yöntem sayesinde artık anı istediğiniz gibi ve çok daha kolay bir şekilde yakalayabileceksiniz…

Yapay Zekâ Desteği İle Anı Zorlanmadan Yakalayın!

Cep telefonları için geliştirilen yeni özellikler arasında yer alan yapay zekâ yaşantımızın pek çok bölümünde hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bunlardan biride yapay zekâ sayesinde geliştirilen slow/stop motion özelliği olarak öne çıkıyor. Özellikle de Huawei P20 Pro modeli bu alanda öne çıkmayı başarıyor.

Super Slow Motion Nedir?

Huawei P20 Pro cep telefonunda sunulan kamera özellikleri arasında yer alan slow/stop motion özelliği en kısa tanımla anı yakalamak için özel olarak geliştirilen yöntem olarak açıklanıyor. Ultra anlık çekim modu ile cihaz çıplak gözle görmenin mümkün olmadığı 240 fps‘den 4 kat daha yüksek detayları yakalayabiliyor ve 960 fps süper ağır hareketi destekliyor.

En Kısa Anları Bile Kaydedin

Geliştirilen özel kamera teknolojisi sayesinde yere düşen su damlacıklarını dahi çekebilecek ya da patlayan içi su dolu bir balonun tüm detaylarını yakalayabileceksiniz. Tüm amatör fotoğrafçılara profesyonel kalitede resim çekme imkânı veren Super Slow Motion sizin de vazgeçilmeziniz olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz