İnternet Hızlandırma Yöntemleri

/ 30 Ağustos 2018 / 4.578 / yorumsuz
İnternet Hızlandırma Yöntemleri

İnternet Hızlandırma Yöntemleri 2019

İnternet üzerinden özellikle de video izlerken ve oyun oynarken kullanıcıları çıldırma noktasına getiren internetin yavaşlaması sorununu çözebileceğiniz farklı yöntemler bulunuyor. Yapacağınız küçük müdahaleler ile interneti hızlandırmak mümkün. İnternet hızınızı arttırdığınızda hız testi yapmaktan çekinmeyin.İşte internet hızlandırma yöntemleri

Mobil İnternet Hızlandırma

Akıllı cep telefonları ve tabletler sayesinde pek çoğumuz ağırlıklı olarak mobil internet kullanıyoruz. Mobil cihazlarda internet hızı daha düşük olduğu yönünde eleştirilirken yavaşlama sorunu yaşıyorsanız ilk adım olarak 3G ve LTE / 4.5G bağlantılarını deneyin. Ardından Google üzerinden hız testi yapın ve hızınızı yeniden sorgulayın. Telefona başka bir sim kartı takarak deneme yapmak, başka bir wifi ağa bağlanmak gibi yöntemlerde hız sorununuzu çözmezse sıfırdan yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz.

İnterneti Hızlandırma Yolları Nelerdir?

  • İnternete bağlandığınız cihazı mümkün olduğunca modeme yakın kullanın.
  • Modemi açık bir alana taşıyın, kapalı ortamda ise açığa alın.
  • Wifi bağlantı yerine mümkün olduğunca kablolu bağlantı yapmaya çalışın.
  • Bilgisayardan bağlantı sağlıyorsanız bilgisayarınıza format atmak, bilgisayar geçmişini temizlemek internet sayfası açarken hızlanmasını sağlayacaktır.
  • İnternet servis sağlayıcınızı arayarak internet hattında bir sorun olup olmadığını sorgulayın. Bazen alt yapı çalışmaları nedeni ile internetin hızı düşebilmektedir.
  • İnternet hızını artırmak için özel olarak kullanıma sunulan uygulamaları deneyin.
  • Evin içerisinde internet hattı ile modem arasında kullanılan bağlantı kablosunun uzunluğu bağlantı hızını etkiler. Mümkün olduğunca modem ile bağlantı noktası arasındaki mesafeyi kısa tutun.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz