Twitter’a Sesli Canlı Yayın Özelliği Geliyor

/ 20 Eylül 2018 / 1.134 / yorumsuz
Twitter’a Sesli Canlı Yayın Özelliği Geliyor

Twitter’a Sesli Canlı Yayın Özelliği Geliyor

Popüler sosyal medya platformları arasında bulunan Twitter, yeni bir özelliği bünyesine katmaya hazırlanıyor. Sesli canlı yayın adıyla duyurulan yeni özellik, platformun çok daha gelişmiş bir hale gelmesini sağlayacak. Üstelik farklı özelliklerin sosyal medya içerisine dahil edilmesi, rekabetin daha da artmasını destekleyecek gibi duruyor.

Twitter Sesli Canlı Yayın Özelliği

Duyurulan yeni özellik, görüntü olmaksızın canlı yayın yapmaya imkan tanıyor. Uzun bir süredir Periscope aracılığıyla canlı yayınlar yapmaya olanak tanıyan platform, bu özelliği sayesinde ise sadece ses aracılığıyla yayın açmaya olanak sağlıyor. Yani takipçileriniz canlı bir şekilde görüntünüzü görmez iken sesinizi duyabilecek.

Twitter yönetiminin bu tarz bir özelliği neye dayanarak eklediği ise şimdilik bilinmiyor. Zira kullanıcıların davranışlarına bakıldığında bu tarz bir özelliğin istendiğine dair sağlam bir kanıt elde etmek oldukça zor görülüyor. Buna rağmen platformun sesli canlı yayın özelliği kazanması, yeni bir atılım yapmak istemesine işaret ediyor olabilir. Özelliğin benimsenip benimsenmeyeceği ise elbette en çok merak edilen noktalar arasında yer alıyor.

Sadece Twitter iOS Kullanıcıları Yararlanabiliyor

Duyurulan ve beraberinde yayınlanan Twitter sesli canlı yayın özelliği, ne yazık ki şimdilik sadece iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Web sitesi üzerinden dahi aktif hale getirilmeyen özelliği kullanmak için iOS uygulamasının indirilmesi gerekiyor. Gelecek günlerde sesli canlı yayın desteğinin diğer platformlarda da boy göstereceği tahmin ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz