Huawei Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman

/ 29 Ekim 2017 / 1.929 / yorumsuz
Huawei Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak Huawei Telefonlar Sızdırıldı

Android tarafından geride bıraktığımız günlerde yayımlanan 7.0 Nougat güncellemesi Android işletim sistemi tabanlı cihazları kullanan kişileri son derece heyecanlandırmıştı. Pek çok marka cihazlarına güncellemeyi mümkün olan en kısa sürede göndermeye başlarken Huawei markalı akıllı telefon kullanıcılarına gönderilecek güncelleme için yol haritası oluşturdu.

Huawei Android 7.0 Nougat Güncellemesi Ne Zaman?

Daha önce de pek çok kez verilen güncellemeleri cihazlarına geç verdiği yönünde ağır eleştirilere maruz kalan Huawei Android 7 güncellemesi için bu kez son derece hızlı davranıyor gibi görünüyor. Bu konuda kullanıcılar tarafından büyük bir merakla beklenen yanıt ise hangi cihazlara gönderileceği sorusu oluşturuyor. Çünkü Huawei markasının tüm modellere güncelleme göndermeyeceği biliniyor. Yeni cihazlar için böyle bir sorun bulunmazken eski model cihazları kullanan kişiler ise güncelleme alıp almayacaklarına dair bir yanıt arıyorlar.

Hangi Modellere Güncelleme Gelecek?

Huawei markalı cihazlara gönderilecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi için ilk adımı Mart ayında atmaya hazırlanıyor. Atılacak olan bu adımda ilk güncelleme Huawei Nova cihazına gönderilecek. Bunun ardından güncellemeler sırasıyla Huawei G9 Plus, Huawei Honor Note 8, Huawei Honor 6X ve Huawei Mediapad M3 modellerine gönderilecek. Ancak bu güncellemelerin ne zaman gönderileceği ve tüm kullanıcılara ulaştırılma süresi hakkında ise kesin bir bilgi bulunmuyor. Diğer modellere ise Android 7.0 Nougat güncellemesi gönderilmeyecek gibi görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz