Android İçin En İyi MOBA Oyunları [Temmuz 2020]

/ 24 Temmuz 2020 / 10.486 / yorumsuz
Android İçin En İyi MOBA Oyunları [Temmuz 2020]

Moba oyunları çevrimiçi beş kişilik takımlar halinde oynanan savaş tarzı büyük haritalar üzerinde oynanan oyunlardandır. Bu oyunlarda oyuncular kendilerine bir karakter seçer ve beş kişilik takımında herhangi bir görevi üstlenir. Bugün sizlere bu yazımızda günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilen Moba oyunlarından Android cihazlar için en iyilerini seçerek kısaca bilgiler vereceğiz.

Bu oyunların arasında ilk önerebileceğimiz oyun “Valor Arenası” dır. Bu oyun çıktığı günden bugüne denk play store dan 10 milyon üzeri indireme sahiptir. Bu sebepten dolayı bu oyun için play store uygulamasının en başarılı moba oyunudur diyebiliriz. Riot Games, League of Legends gibi oyunları oynayan oyuncuların bu oyundan da aşırı zevk alacağından eminiz. Çünkü bu oyunda o oyunlara oldukça benzemektedir.


İkinci bir öneri olarak sizlere “Şövalye Saldırısı” oyununu önerebiliriz. Bu oyun içerisinde birden fazla farklı oyunlar içerir. Ancak genellikle ana oyun modu tercih edilir. Ana oyun modunda beş oyuncudan oluşan iki ayrı takım kuruluyor. Bu kurulan takımlar birbirlerinin üslerini yok etmek için oyun boyunca savaşıyor. Eğer sizler de Moba oyunları oynamayı seviyorsanız android cihazınızda hiç sıkıntı yaşamadan bu oyunu oynamayı deneyebilirsiniz.

Önerebileceğimiz bir diğer oyun ise son zamanlarda çok sık karşımıza çıkan “Pubg Mobile” dır. Bu oyunda savaş üzerine kurulu olan bir oyundur. Büyük bir harita üzerinde 100 kişi ile beraber atıldığınız ada da diğer oyuncuları öldürerek hayatta kalmaya çalıştığınız bu oyunda bir kere oynadığınız zaman vazgeçemeyeceğiniz oyunlar arasında yer almaktadır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz