Facebook Üzerinden Oyun Oynama

/ 29 Ekim 2017 / 1.623 / yorumsuz
Facebook Üzerinden Oyun Oynama

Uygulama İndirmeden Facebook Oyunları Oynamak Artık Mümkün 

Cep telefonundan ve tabletinden Facebook oyunları oynamak isteyen kişilerin Play Store üzerinden uygulamayı indirmeleri gerekiyordu. Facebook tarafından yapılan yeni duyuru ile artık oyunları indirme işlemi yapmadan Facebook Messenger üzerinden istenilen oyunların oynanabileceğini açıkladı.

Facebook Instant Games 

Yeni hayata geçirilen uygulamaya Facebook Instant Games adı verilirken bu işlev sayesinde haber kaynağı ve Messenger üzerinden Facebook oyunları oynanabilecek. Şu an için uygulama sayesinde toplamda 17 oyun Facebook Messenger ve haber kaynağı üzerinden oynanabiliyor ancak kısa sürede bu oyun sayısının büyük bir hızla artacağı belirtiliyor.

Facebook Messenger Üzerinden Oyun Oynama

Yeni kullanıma sunulan işlevi kullanarak oyun oynama keyfini yaşamak isteyen kişilerin ilk olarak Messenger uygulamasına giriş yapmaları gerekiyor. Ardından uygulamanın hemen alt kısmında yer alan oyun kontrolü simgesini tıklamanız yeterli oluyor. Bu sayede oynayabileceğiniz oyunlara erişiminizi sağlayacak olan yeni pencereye ulaşıyorsunuz.

Uygulamanın en eğlenceli yanı ise sizde ekli olan arkadaşlarınız ile oyunlar hakkında rekabet edebilmeniz, herkesin puanının bulunması ve oyunlar hakkında arkadaşlarınızla sohbet etmenizi sağlaması. Uygulama ile beraber artık sadece tur geçmeye yönelik olarak oyun oynayan kişiler artık arkadaşları ile rekabet söz konusu olduğu için puan almak için de oyun oynayacaklar. Yani turu geçen kişiler bile arkadaşlarından daha geride kalmaları durumunda aynı seviyeyi bir daha oynayarak puanlarını yükseltmeye çalışacaklar.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz