Google+ Klasik Görünümü yeni Görünümü

/ 29 Ekim 2017 / 1.328 / yorumsuz
Google+ Klasik Görünümü yeni Görünümü
Google+ Klasik Görünümüne Veda Etmeye Hazırlanıyor
Google tarafından ürünleri hakkında yapılan açıklamada yoluna sessiz sedasız olarak devam eden Google+ ürünü hakkında da bilgi verildi. Açıklamada Google+ için hizmetlerine devam edileceğine yönelik bilgilendirmede bulunulurken sadece Google+ için kullanılan klasik görünümün 24 Ocak 2017 tarihi itibariyle değişime uğrayacağı duyuruldu. 
Yeni Google+ Görünümüne Hazır Olun 
24 Ocak günü itibari ile eski görünümüne veda edeceği duyurulan Google+ için Google yeni görünüm ile hizmet vereceği haberini duyurdu. Yenilenen görüntünün yeni hizmetler ile destekleneceğini duyuran firma bunlardan birinin istenmeyen kalitesiz yorumların otomatik olarak gizlenmesi olduğunu bildirdi. Bu sayede spam gönderiler kullanıcıların rahatsız olmaları engellenerek otomatik olarak kullanıcıdan saklanmış olacak. 
Tüm Yorumları Görmek İstiyorsanız Ayarlarınızı Değiştirin
Spam yorumların gizlenmesi ile beraber kullanıcılar artık belirli mesajları göremeyecek. Tüm mesajlarını görüntülemek isteyen kişilerin ise bunun için Google+ hesaplarına giriş yaptıktan sonra ayarlan bölümünü ziyaret ederek burada yer alan “tüm yorumları göster” kutucuğunu işaretlemeleri gerekiyor. 
Events İşlevi Geri Dönüyor
Google+ ürününden kaldırılan Events işlevi de yapılan yeni güncellemenin ardından geri dönüyor. Yapılan bu geri dönüş ile beraber bu işlevi kullanan kişiler web üzerinden etkinlikler oluşturma hakkını tekrar elde etmiş oluyorlar. Google+ için özel bir çalışma yürütürken ana amacın yeni görüntünün kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak ve işlevi yüksek olan bir performans sağlayacak düzeye sahip olması olarak açıklanıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz