Huawei Honor 8 Pro Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.555 / yorumsuz
Huawei Honor 8 Pro Cep Telefonu Özellikleri

Huawei Honor 8 Pro İçin Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı 

Akıllı telefon sektöründe fiyat performans karşılaştırması yapıldığında cazip telefonları ile öne çıkmayı başaran Huawei markası tarafından geliştirilen Honor 8 Pro modeli için beklenen çıkış tarihi sonunda belli oldu. Şubat ayı sonunda Barcelona’da düzenlenecek olan MCW 2017 organizasyonunda Honor yeni bir seriyi tanıtarak uluslararası pazarda satışa sunulacak.

Müjdeyi Hi-Tech Verdi 

Huawei markasını tercih eden kişilere müjdeli haberi Rusya’nın en büyük teknoloji sitelerinden biri olan Hi-Tech internet sitesi verdi. Siteden yapılan duyuruda Honor V9 modelinin uluslararası versiyonu olan ve Honor 8 Pro ismi ile satışa sunulacak olan cihaz ilk olarak 21 Şubat tarihinde Çin’de resmen tanıtılacak. Üst seviye cihazlar kategorisinde yer alacak cihaz performansı ve sahip olduğu teknolojik özellikler ile serinin en iyisi olacak.

Mart Ayında Satışa Sunulacak 

Yapılacak olan resmi tanıtım organizasyonlarının ardından Huaweia Honor 8 Pro satış tarihi olarak Mart ayının hemen başı tercih edilecek. Huawei Honor 8 Pro teknik özellikleri olarak 5.7 inç büyüklüğe sahip olan Quad HD (1440 x 2690 piksel) geniş ekran, 3900 MAH pil, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı özellikleri sayılıyor. Cihazın arka kamerası 12 MP çözünürlüğe sahip ön kamera ise 8 MP çözünürlük ile satışa sunuluyor. Yine diğer serilerde olduğu gibi yeni cihazda da parmak izi tarayıcı da bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz