İnstagram Çoklu Fotoğraf Ekleme Özelliği Nasıl

/ 29 Ekim 2017 / 1.145 / yorumsuz
İnstagram Çoklu Fotoğraf Ekleme Özelliği Nasıl

İnstagram Yeni Özellik Denemelerine Başladı

Dünyanın en çok tercih edilen fotoğraf paylaşım sosyal ağlarından biri olan İnstagram kullanıma sunduğu yeni özellikler ile üyelerinin ilgisini taze tutmayı başarıyor. Uygulama tarafından son olarak kullanıma sunulan özelliklerden biri de tek bir kareye birden fazla fotoğraf ekleme özelliği olarak öne çıkıyor.

Tek Bir Kareye Artık Birden Fazla Fotoğraf Ekleyebilirsiniz 

Sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam eden İnstagram Android tarafından geliştirilen 10.7.0 sürümü için yeni bir özellik test etmeye başladı. Geliştirilen yeni özellik ile beraber birden fazla fotoğrafı tek bir ileti içinde hesabınıza ekleyebilecekseniz. Aslında benzer bir uygulama İnstagram reklamlarında da gösteriliyor ve büyük ilgi topluyordu. Yapılan denemeler başarılı bir şekilde sonuçlanırsa kısa sürede bu büyük özellik tüm üyelerin kullanımına açılacak.

En Fazla 10 Fotoğraf Eklenecek 

Yeni işlevin tüm kullanıcılara açılması ile beraber galerinizde yer alan en fazla 10 resmi seçerek tek bir iletide galeri olarak hesabınızdan paylaşabileceksiniz. Resimleri paylaşmadan önce dilerseniz üzerinde filtre uygulamaları yapılmasına da izin verilecek. İnstagram kullanıcıları şu an için isterlerse 10 tane resmi seçebiliyor ancak seçilen resimlerin paylaşılmasına henüz izin verilmiyor. Yani özellik devrede ancak bazı sıkıntılar nedeniyle tam olarak kullanılamıyor ve sorunlu bir şekilde çalışıyor. Ancak özelliğin çok kısa bir süre sonra İnstagram tarafından kullanıma alınacağı ve resmi hesap üzerinden duyuru yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz