Instagram’da popüler fotoğrafları görme 2019

/ 14 Haziran 2019 / 1.502 / yorumsuz
Instagram’da popüler fotoğrafları görme 2019

Bugün sizlere instagramda popüler beğenileri nasıl bulabileceğinizi ve hangi resimlerin en çok beğenildiğinden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Sizlerinde bildiği gibi bütün dünyada en fazla kullanılan sosyal uygulamaların başında Instagram yer alıyor. Uygulama hem video hemde fotoğraf gibi içeriklerinizi paylaşmanız için karşımıza geliyor. Bizlerde milyonlarca paylaşım yapıldığı bu platformda sizlere top10 paylaşımları nasıl görebileceğinizi belirteceğiz.

Elbette böyle bir durumu görmek için bir başka uygulama olan top nine uygulamasını kullanacağız.

Instagram’da en fazla beğeni alan resimleri görme!

Bugün bu uygulama ile veya topnine.co adresi üzerinden hesap bilginizi girerek uygulamayı başlatabilirsiniz. Ancak ülkemiz trendlerini şuan gösteren bir panel yok. Sadece yabancı kişilerin top 10 listesini göreceğiz. Bu uygulama ile beraber yabancı fotoğrafların en fazla beğeni alanlarını görme şansınız bulunuyor.

Sitenin yanı dışında Android ve iOS telefonlarınıza mağazalarınız üzerinden uygulamaları kurabilirsiniz. Bu yazımızda ise en fazla beğenilen fotoğrafların ne şekilde görülebileceğinden sizlere bahsettik. Sizlerinde soruları olursa eğer, yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz