Siri Sesini Erkek Sesine Dönüştürme 2019

/ 23 Haziran 2019 / 2.571 / yorumsuz
Siri Sesini Erkek Sesine Dönüştürme 2019

Bu yazımızda Siri sesini erkek sesi ile değiştirmek isteyen kullanıcılarımıza yardımcı olacağız. iOS tarafında dijital asistan olarak geliştirilen Siri, birçok konuda Apple kullanıcılarına yardımcı oluyor. 8.3 sürümünden sonra aramıza katılan dijital asistan Siri, sizin göndermiş olduğunuz sesli komutlar sayesinde sizi farklı alanlara yönlendiriyor.

Türkçe Siri’yi ise Seslendirme ve Radyo uzmanı Yelda UĞURLU seslendirmektedir. Siri’nin erkek sesine dönüştürülmesi şu an için mümkün değildir. İlerleyen dönemlerde bu tarz bir değişikliğin olması bekleniliyor. Diğer diller için erkek seslendirme seçiminde bulunabiliyoruz ve dil seçeneği ile beraber aksan seçiminde de bulunabiliyoruz. Eğer siz de farklı diller için bu uygulamayı kullanmak isterseniz, Ayarlar-Genel-Siri adımlarını takip ederek farklı dil seçiminde bulunarak, kadın ve erkek sesi seçeneğini kullanabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz